#100blogipäeva 100/100 – iga lõpp on millegi uue algus

Mina olen vist esimene blogija, kelle #100blogipäeva läbi saab. Avaldasin 100 järjestikuse päeva jooksul 102 postitust. Postitused leiad kategooriate kaupa linkidena tänase kirjutise lõpust. Blogisin tõesti absoluutselt iga päev. Okei-okei, mõni postitus ilmus tõesti pärast keskööd, aga minu jaoks on päev ärkamisest magamaminekuni ja 100 sellise päeva jooksul ilmus minu sulest (loe: klaviatuurilt) 102 postitust. Done, done and done! Olen kohe päris uhke, et ilma igasuguste pausideta sellega hakkama sain. 🙂

100blogipäevalogo-518x191

Heidi, kogu projekti idee autor, mastermind ja algataja, palus igal blogijal vastata 100. postituses viiele küsimusele. Muideks, väga head küsimused on ja võtavad kogu projekti hästi kokku. Siit tulevad minu vastused.

1. Kas blogisid väljakutse ajal rohkem kui muidu?

Absoluutselt! Tavaliselt kirjutasin 3–4 postitust nädalas, nüüd ilmus neid tervelt 7. 

2. Mis sulle väljakutse puhul meeldis ja mis mitte?

Ausalt öeldes: ei oskagi välja tuua midagi, mis ei meeldinud. Väga meeldis see, et sain juurde hulgaliselt uusi lugejaid, kes on aktiivsed, panevad vahel Facebookis püstise pöidla või kirjutavad mulle e-maile ja kommentaare. 🙂 Hindan teid kõiki nii-nii väga, nii passiivseid kui ka aktiivseid lugejaid. Eriti südantsoojendav on muidugi see, kui lugeja ka midagi kommenteerib või kuidagi endast märku annab. Mulle meeldib see väikse kogukonna tunne, mis minu blogis tekkimas on. Kindlasti meeldib ka see, et blogijad on justkui omavahel rohkem kokku kasvanud. On tekkinud tunne, et tean teisi terviseblogijaid nüüd palju rohkem. Viimane suur pluss on see, et suudan end nüüd rohkem avada ja olla spontaansem. 

3. Mida #100blogipäeva väljakutse sulle õpetas?

Eelkõige seda, et ma suudan ja tahan kirjutada. Ka 100 päeva järjest. Võin kirjutada niisama mulajuttu, midagi natuke “targemat”, jagada nii head kui ka halba emotsiooni. Õppisin oma lugejaid paremini tundma ning saan nüüd aru, kui head te kõik olete. Mu mõttekaaslastelt ja nõuandjatelt on tulnud palju kasulikku abi ja südamesoojust. Aitäh teile selle eest! Jätkake ikka samas vaimus.

4. Milline #100blogipäeva postitus jäi sulle endale kõige eredamalt meelde? (lisa link ka!)

Eriliselt jäi meelde postitus nr. 44: maratoni jooksmisest. Oluline oli ka minu kaalulugu, millele eestikeelset tõlget tehes ja uut infot lisades elasin kõik on mineviku kaaluprobleemid jälle veel üks kord läbi. Unustamatud on Saksamaa reisipostitused (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 & 8). Minu jaoks tähtsad olid enesekindluse postitused: kaalu langus vs enesekindluse tõus ja mina ise. Kindlasti ka suuremate võistluste kokkuvõtted (Ööjooks, SEB Tallinna Maraton, A. le Coq Igamehetriatlon).

5. Kuidas hakkad blogima nüüd, pärast väljakutse lõppu?

Ilmselt liigun tagasi oma tavapärase plaani juurde: pühapäeval Workout Week ehk nädala trennikokkuvõte, reedel Food Friday ehk toidupäevik, nädala sees veel vähemalt üks, vahel 2–3 postitust, mis iganes asjalikul või mitte nii asjalikul teemal. Kindlasti hakkab varasemast enam tulema “lihtsalt-tahan-kirjutada” postitusi, kus jagan oma igapäevamõtteid või -emotsioone.

Aitäh, kallis Heidi, et sellise projekti algatasid ja ka minu sellega kaasa haarasid. Kindlasti arenes minu kirjutamisoskus, blogisse lisandus palju spontaansust, tuli rohkem välja see õige mina, keda lugejatel oli võimalik lähemalt tundma õppida. Minu blogile tegid need 100 päeva vaid head.

Kallis blogilugeja, kas sina lugesid tõesti IGA postitust, mis 100 päeva jooksul ilmus? Kas jäid #100blogipäevaga rahule? Mis oli eriti hea? Mis oleks võinud olla teisiti?

Uut postitust pole vaja kaua oodata. Food Friday juba homme õhtul. 🙂

Iga lõpp on millegi uue algus. Vaatame, mida tulevik toob. 🙂


Kõik #100blogipäeva postitused kategooriate kaupa. Kliki lingil, et avada. Tegin seda nimistut mitu tundi, seega  klikkige ikka, eks. 😀

Trenn & Jooksmine

Toitumine & Kaaluteemad

Retseptid

Food Friday

Workout Week

Muud jutud

21 kommentaari “#100blogipäeva 100/100 – iga lõpp on millegi uue algus

 1. Mulle meeldib selle 100 päeva värgi juures see, et iga päev on minu kui lugeja jaoks midagi uut lugeda. Ja eriti hea, kui mitu blogijat seda korraga teevad – õhtune tegevus olemas 🙂

  Ja Sinu kohta sai nii palju uut teada tänu väljakutsele.

  Meeldib

 2. Mina lugesin igat sinu postitust!!! 😀

  Ja mul on siiralt hea meel, et sa väljakutsest nii palju head kaasa võtsid. Ka mulle tundus, et sinu blogi kasvas ja arenes tänu tihedamale postitamisele väga palju. Ole ikka sama tubli edasi!

  Meeldib

 3. Nõustun eelmisega, et hea oli teada, et iga päev on ees ootamas uut lugemist. Mulle meeldib sinu postitusi lugeda ja mul ei oleks midagi selle vastu, kui neid endiselt igapäevaselt ilmuks 🙂

  Meeldib

 4. Mina lugesin ka ja rõõmustasin, nüüd on küll kurb – mida nüüd hommikukohvi kõrvale lugeda? (Tihti jõuan lihtsalt nii hilja koju, et ei hakka arvutit käima panema). Väga lahe igatahes, tubli oled!

  Meeldib

 5. Ma ei tea, kuidas mul su blogi alguses kuidagi kõrvale jäi. Igatahes parem hilja, kui mitte kunagi 🙂 Nüüd on päris palju, mida järgi lugeda…. 🙂

  Sa tõid välja, et suutsid ennast avada. Väga tubli 🙂 Mina oma blogis üldse mitte.. .Võin kirjutada sportimisest ja trennidest ja võistlustest, kuid muu kirjutamise nõuab nii suurt pingutust, et need postitused jäävad avaldamata paraku, vähemalt praegu…
  Aga praegu on sinu postitusi tagant järele väga tore lugeda 🙂
  Edu ja panin su nüüd endale readerisse 🙂

  Meeldib

  1. Aitäh! Eks selle enda avamisega läks mulgi omajagu aega. Blogimist alustasin 2013. aasta juuni lõpus ja siis kirjutasin ka pigem selliseid “ametlikumaid” postitusi ning ennast sinna sisse nii palju veel panna ei osanud. Aja jooksul, regulaarsete lugejate ja sidemete tekkimisel tuleb see iseenesest. Ilmselgelt ma ka ju kõike oma elust ei jaga, on asju, mis on ainult minu privaatsuses ja mitte kogu maailmale jagada. Pigem räägin ikka spordist, toitumisest, enesekindlusest, koolist, jooksvatest emotsioonidest, kuid see pole kõik minu elus. Kõike ei peagi jagama! 😉 Kuid siiski on mu kirjutistes nüüd rohkem seda õiget mind sees. 🙂

   Meeldib

   1. just just 🙂 Õiges doosis ennast (Y) Mulle veel tundub, et iga muu jutt, mis ei ole otseselt trenniga seotud ja kus on omi mõtteid sees on liiga palju 🙂 Eks aja jooksul tuleb 🙂

    Meeldib

    1. Eks see oleneb ka lugejaskonnast ja sinust enda visioonist oma blogile, kas ja kui palju enda avamist ja muud juttu vaja on. 🙂

     Meeldib

 6. Ma vist lugesin ka kõik postitused läbi. Aga varsti läheb küll igavaks, kui teistel ka see challenge läbi saab 😀

  Aga Heidi poolt väga lahe mõte selline asi korraldada ja et nii palju blogijaid kaasa tuli.

  Loodame, et nüüd tekkis paljudel harjumus palju tihedamalt blogida ka 😀

  Meeldib

 7. Mina lugesin absoluutselt iga postitust ja tõesti tore oli. Igas päevas oli midagi, mida rõõmuga ootasin :D. Kusjuures mulle meeldivad just sellised “niisama loba” postitused kõige rohkem. Need on ju tavaliselt selle hetke emotsiooni ajel kirjutatud ja annavad inimesest kõige parema ettekujutuse 🙂 Seega, mulle väga meeldis, et oli rohkem selliseid spontaansemaid postitusi ;).

  Keep up the good work 😉 🙂

  Meeldib

 8. Heia!

  Minul ka kõik postitused loetud ja järgmised päevad on kindlasti natuke harjumatud sest pole enam igal õhtul (või teinekord hommikukohvi kõrvale) miskit meelepärast lugeda 🙂
  Igatahes jään blogi jälgima ja ootan juba huviga uusi sissekandeid.
  Ole tubli ja hoia end!

  Meeldib

 9. Ma avastasin selle blogi ilmselt siis kui see challenge poole peal oli. Niiet paljusid varasemaid postitusi ma pole lugenud. Aga väga asjalikud ning kaasakiskuvad postitused on. On mida telefonis hommikukohvi kõrvale lugeda. Vast ainult toidupäevikud jätsin vahele kuna nett on nii kûllastunud igasugustest kokandusblogidest ning minu põhimõte on alati olnud, et söö kõike aga mõôdukalt ning kui tahad kaalust alla, siis rohkem trenni:)
  Aga edu. Ootan kindlasti uusi postitusi.

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.