Food Friday 26.09.2014

Food Friday postitustes jagan ma oma reedest menüüd. Tervislik või mitte: kirja saab pandud kõik.

Kuna mu peegelkaamera on jätkuvalt paranduses, siis seekord on pildid kahjuks halva kvaliteediga. Järgmisel nädalal saan võib-olla kaamera tagasi, remont läheb maksma peaaegu 150€, seega järgmisest nädalast olen vaene ja pean vist kiirnuudleid sööma hakkama. 😀

Hommikusöök: kell 10

 • kaerahelbepuder (suhkrut ei lisanud)
 • õunamoos
 • kaneel
 • pähklivõi (maapähklid+mandlid+india pähklid)
 • porgand

Lõunasöök: kell 15

 • täisterapasta
 • kanafilee
 • muna
 • ketšup, sojakaste, cayenne pipar
 • porgand-mais-herned
 • oliiviõli

Vahepala: kell 18

Enne trenni sõin ära ühe suure porgandi suure lusikatäie pähklivõiga, et toidukordade vahe liiga pikaks ei läheks ja trennis ikka jõudu ka oleks. Oli küll! 🙂

Õhtusöök (pärast trenni): kell 21

Tegin lihtsalt poole suurema portsu oma peale trenni vahepalast, kuna kõht oli tühi ja õhtusöök veel täitsa söömata. Ülimaitsev kombo tuli välja.

 • 300 g kohupiimatoru
 • 1 keskmine banaan
 • 1 ülimini õun
 • paar tilka steviat
 • hunnik tumedat kakaod

Vot selline toidupäevik. Kuidagi satub väga tihti reedesele päevale süsivesikutest just pasta ja seega võib tunne jääda, et ma ainult seda sööngi. Tegelikult söön aga tihti ka riisi, kartulit või sellel nädalal näiteks sõin neli päeva jutti tatart, mida korraliku portsu valmis keetsin. Eks järgmisel nädalal ka vist pastast ei pääse, kui ikka saan Tartu Linnamaratonil poolmaratoni joosta. Täna oli mu jalg esimest korda 2 nädala jooksul 100% valuvaba. Imelik tunne kohe, kui polnudki valu. Samas ei hellita ma veel lootusi ja pean jälgima, mis tunne on homme ja ülehomme. Kui veel 2 päeva on kõik OK, proovin esmaspäeval sörkida. Kui valu tuleb tagasi, siis jooksutrenni muidugi ei lähe. 

Räägiks natuke oma tänasest unenäost ka. Täitsa tore unenägu oli. Nimelt oli suvi ja ma osalesin Lõuna-Eestis mingi järve ääres triatlonil. Tegu oli väikse võistlusega, kus osavõtjaid vähe. Millegipärast nägin seda momenti, et pärast ujumist ja ratast olin naistest 2. kohal. Ilmselge unenägu, eksole 😀 . Aga ma teadsin, et esimesel kohal on kehv jooksja ja olin kindel, et sellel 5 km jooksul püüan ta kinni ja võidan. Ja võitsingi. 🙂 Äkki alateadvus tahab mulle öelda midagi sellega? (Hint: et ma saan varsti joosta?)

Hoidke mulle pöidlaid (ja varbaid)! 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.