Nädala kokkuvõte 4.–10.07.2022

Esmaspäev: trennivaba. 11 tundi pikk konverentsipäev. Unetunde oli niigi vähe, isegi ilma hommikujooksuta. Samme sai tehtud korralikult, sest konverentsikeskus asus meie hotellist 3 km kaugusel ning nii mindud kui tuldud sai jalgsi.

Teisipäev: rahulik jooks. Kuue tunni une pealt oli ärkamine ikka väga raske. Läksin hotellist õue juba enne päikesetõusu ja väljas oli täielik tuulevaikus. Palav, väga palav. Tiksusin vaevu liikuvate jalgadega mere ääres oma lühikese hommikujooksu ära. NRC: Running Towards Your Goal with Headspace. 5 km, 7:56 min/km, 131 l/min Taaskord ülipikk konverentsipäev – sest kui juba mindud sai, tuleb kavast maksimum võtta – ja sinna otsa konverentsi lõpupidu.

Kolmapäev: fartlek. Kolmapäevane ärkamine oli veel raskem, sest unetunde sai kogutud vaid viis. Ärkasin ja oleks tahtnud nutta, aga vinnasin end siiski jooksma. See väike fartlek ei olnudki nii hull, kui ma kartsin. NRC: Speedurance. Kavas oli:

  • 3×2′: 6:02, 6:17, 6:21 min/km
  • 10′: 6:30 min/km
  • 3×2′: 6:04, 6:00, 5:38 min/km

Lühikeste lõikude järel minut sörki ja 10-minutilise tempojooksu järel 2 minutit sörki taastumiseks. Pulss väga palju alla ei tulnud, aga polnud ka midagi katastroofilist. Oli palav ja niiske, kuid tuul aitas märgatavalt. Trenn tehtud, oli hea viimasele Mallorca-päevale vastu minna. Ees ootas väike giidiga tuur Valldemossas ja Palmas ning seejärel käisime veel ise natuke linnas ringi, ujusime meres ning sõime paellat.

Neljapäev: trennivaba. Viimaks sain magada pikemalt kui 6 tundi. Mõnus! Seejärel ootas ees pikkkkk teekond kodu poole koos lennu hilinemisega Frankfurdis. Koju jõudsin alles kell 5 järgmisel hommikul. Ma olin omadega täiesti läbi ja tunnen neid viimase kahe nädala vähe magatud ööde mõjusid siiani.

Reede: BodyPump. Oleksin peaaegu ära unustanud, et olin end trenni kirja pannud. Ma olin nii suss, et oleksin kang käes püstijalu Pumpis peaaegu magama jäänud. Ilma naljata. Võtsin igas loos kergemad raskused ja ikka oli väga raske. 59 min, 130 l/min

Laupäev: pikk jooks. Läksin jooksma alles õhtul. Sain kilomeetri joosta ja täielik paduvihm tuli alla. Seisin korraks varju alla, ootasin suurema vihma ära ja jooksin edasi. Sain loomulikult ikkagi läbimärjaks, aga jooksu lõpuks olin juba täiesti kuiv. Väga ootamatult normaalne jooks. 🙂 NRC: Eight Mile Run. Viimasel kilomeetril tundsin puusas pinget, aga õnneks ei midagi hullemat. 13,3 km, 6:43 min/km, 153 l/min

Pühapäev: ratas. Härra Jooksja osales Omavalitsuste Suvemängudel 5000 meetri jooksus, toimus see Käärikul. Et mina jõuaks ka oma trenni ära teha, läksin mina Käärikule rattaga. Esimese poole sõitu keris tee muudkui vaikselt ülesmäge ja seal oli küll tunne, et pole eluski trenni teinud. Õnneks teine pool oli juba palju parem ja mõnusam. Korralik pikk ots rattaga tehtud. 53,65 km, 24,7 km/h, 146 l/min

Kokkuvõttes:

Järgmisel nädalal ootab veel ees omajagu tööd, viimane töölähetus ja mõned trennid. Viimane töönädal, seejärel võtan oma järelejäänud puhkusepäevad välja. Ei suuda ära oodata!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.