Nädala kokkuvõte 10.–16.08.2020

Nädala kokkuvõte ilmub tavapärasest hiljem, sest sõitsin pühapäeva õhtul kahepäevasele tööüritusele, kus mul oli piiratud ligipääs internetile ja saabusin koju alles teisipäeva õhtuks. Parem hilja kui mitte kunagi?

Esmaspäev: trennivaba. Möödunud nädalal olid mul tegelikult kogu nädala vältel kerged ja keskmise raskusega sümptomid. Korra pidin isegi nädala alguses valuvaigistit võtma. Seega tegin puhkepäevi natuke rohkem.

Teisipäev: BodyPump. Taaskord miksitud kava. Remondinädalad olid jätnud oma jälje, sest jätkuvalt tundsin, et olen ikka natuke väsinud. Andsin oma parima ja suutsin isegi neli kätekõverdust sirgetel jalgadel teha. Jei! 🙂 68 min, 123 l/min

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. JJVs läbisin seekord 10 kilomeetrit. Alustasin kõndimisega, nii nagu ikka. Kõndisin oma 3 km ära ja tundsin, et pulss on kenasti all ja tunnen end väga hästi. 3 km, 10:08 min/km, 115 l/min

Otsustasin proovida natuke joosta. Staadion on selleks suurepärane koht, sest profiil on lame nagu pannkook ja hädavajadusel on abi lähedalt võtta. Alustasin vaikselt ja otsustasin peatuda siis, kui pulss läheb liialt üles (>150 l/min) ja/või tunnen, et läheb raskemaks ja peaks lõpetama. Kulgesin hästi aeglaselt, 8 min/km, sest nii püsis pulss 140–145 vahel, ja sörkisin pisikese madala sammuga muudkui edasi. Endale üllatuslikult läbisin sedaviisi hea tundega 3 km. Minu esimesed rohkem kui 7–8 minutit järjest jooksu üle 8 kuu.😍 3 km, 8:03 min/km, 147 l/min

Kui neljanda kilomeetrini jõudsin, siis kaalusin, kas peaks seda jooksma? Kuna enesetunne ütles, et ilmselt selle kilomeetri lõpuks seda kerget tunnet enam pole, siis piirdusin kolmega ja juba tunnetasin mõnuga jooksueufooriat. Lõpuks oli aega veel 4 km kõndida ja nii see trenn läbi saigi. 4 km, 9:18 min/km, 124 l/min

Neljapäev: trennivaba.

Reede: Lasva Jõe- ja Järvejooks. Reedel jätkus Võrumaa pikamaajooksude sari. Kavas oli sarja üks pikemaid, aga kergema profiiliga jookse. Lasva jooks oli 11,9 km pikk ja kulges 95% ulatuses kergliiklus- ja kruusateedel. Tõuse peaaegu polnudki. Peaaegu kahetunnine matk möödus jälle väga kiirelt ja mõnusas seltskonnas. 🙂 11,9 km, 8:44 min/km, 136 l/min

Laupäev ja pühapäev: trennivaba. Kuna mu sümptomid lõid ikka natuke välja ja muid koduseid tegemisi oli ka omajagu, siis tegin nädalavahetuse trennivabaks.

Kokkuvõttes:

Järgmisel nädalal ootab mind ees aktiivne töine 2-päevane seminar Rummus, natuke trenni ja Tartu Rulluisumaratoni 10 km virtuaalsõit.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.