Nädala kokkuvõte 17.–23.08.2020

Esmaspäev: raftimatk. Terve pika päeva veetsin Rummu karjääri ääres koolitusel ja töiseid tegemisi ajades, kuna toimus meie programmi suveseminar. Õhtul võtsime kolleegidega ette ühise aerumatka kummiraftidega Rummu tuhamäe juurde. Aerutasime 2 km, ronisime mäe otsa vaateid nautima ja aerutasime päikeseloojangul 2 km puhkekeskusesse tagasi. Väga äge kogemus. 🙂 Päeva lõpetasime ühise saunaõhtuga.

Teisipäev: BodyPump. Teise seminaripäeva hommikut alustasime kerge jooksuharjutuste trenniga, mida juhendas kolleeg. Üle väga pika aja sai neid harjutusi tehtud, peaaegu jooksja tunne lausa tekkis. 😅 Pärast töist päeva jõudsin õnneks õigeks ajaks teisest Eesti otsast Tartusse ja sain veel isegi trenni minna. Ülakeha andis aerutamisest veel tunda, aga üldiselt tundsin end tugevalt. Üle mitme kuu julgesin rinna- ja seljaloos 5+5 kg kangile võtta ja pulss ei läinudki selle peale hulluks. Tore. 😍 62 min, 129 l/min

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Teistel oli kavas fartlek, aga kuna mina olen viimased 2 nädalat midagi veidrat ikka rindkeres aeg-ajalt tundnud, siis ma ei hakanud isegi üritama mõnda sörgisammu teha. Tegin üksi pikema kõnnitiiru. Asi seegi. 🙂 8,5 km, 9:49 min/km, 117 l/min

Neljapäev: trennivaba.

Reede: Tartu Rulluisumaratoni virtuaalsõit. Päeval oli lausa talumatult palav. Jätsime härra Jooksjaga oma trennid õhtu peale ja see oli kõige õigem otsus üldse: ilm läks nii mõnusaks. Minul oli Rulluisumaratoni virtuaalsõit läbida. Kuna viimati õnnestus mul rullidel natuke kukkuda, siis seekord oli kerge hirm iga kruusatükikese ees. Sõitsin rahulikult Ihaste teel ja Anne kanali ümber ja lihtsalt läbisin oma 10 km ära. 10 km, 13 km/h, 134 l/min

Pärast veeresin veel härra Jooksjaga koos mõned kilomeetrid autoni. Üks osavõistlus veel ja peakski Kuubiku neli osavõitlust kenasti koos olema. 🙂

Laupäev: trennivaba. Käisime Peipsi Toidu Tänavat nautimas.

Pühapäev: rattasõit. Härra Jooksja vajas pikale jooksule joogipunkte, sest ilm oli palav ja niiske. Loomulikult läksin siis kaasa. Plaanisime ringi küll pikalt, aga vaatamata kõigele oli pool ringi ikkagi vaja tugeva vastutuulega võidelda. Minul ratta peal polnud sellest suurt asja, kuna sõitsin 12 km/h ja ratas tegi peaaegu kogu töö ise ära, aga jooksval osapoolel oli asi muidugi hullem. Mis ei tapa, teeb tugevaks. Või nii nad räägivad. 😅 28,5 km, 12 km/h, 96 l/min

Kokkuvõttes:

Väga mitmekülgne nädal. Järgmisel nädalavahetusel ootab ees järgmine Võrumaa sarja etapp, muus osas on plaan hetkel täiesti lahtine. Eks tegutsen ikka enesetunde järgi edasi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.