Nädala kokkuvõte 7.–13.11.2022

Esmaspäev: trennivaba.

Teisipäev: trennivaba. Kaks täispikka päeva ICERI2022 konverentsi. Unetunde oli niigi vähe, ei saanud kuidagi neid trenniga veelgi vähendada.

Kolmapäev: rahulik jooks. Viimane pikk päev Sevillas. Kella 7 paiku astusin hotelli uksest välja, õues sadas uduvihma ja oli veel täitsa pime. Sain umbes viis sammu joosta ja hakkas kallama nagu oavarrest. Sekunditega olin läbinisti märg ja tossud olid vett täis. Kilomeetrike oli padukat ja korra lõi isegi äikest, siis olud normaliseerusid. Jooksu lõpuks olid riided juba märgatavalt kuivemad ja hakkas valgeks minema. Kahjuks ilusamaid vaateid linnale valges nautida ei saanud ka seekord. 5,77 km, 7:06 min/km, 151 l/min

Neljapäev: trennivaba. Esialgne plaan oli enne äralendu hommikul jooksma jõuda, aga olin nii väsinud, et jätsin trenni ära.

Reede: Step. Spordiklubi kleepsumäng käib täies hoos ja mul on seekord eriti vähe aega, et neid kleepse koguda. Et kollane trenn kirja saada, läksin Steppi. No ei ole minu jaoks. Aga tehtud. 54 min, 148 l/min

Laupäev: BodyPump. Oma Treeneriga ja üks nendest vanadest heades kavadest, seekord enamik lugusid kavast numbriga 95. Milline nostalgia! Olid ikka tõhusad ja head lood. Nautisin iga hetke, ka neid raskeid. See näitab, et trenn oli päriselt hea, kui suudad nautida hetki väljaspool mugavustsooni. 62 min, 135 l/min

Pühapäev: Janeki sünnipäevamatk. Meie trenni Janekil oli hiljuti sünnipäev ja tähistasime seda ühe sportliku matkaga ümber Saadjärve. Seltskond oli hea, vaated kaunid, ilm täiesti imeline. Kolm ja pool tundi päikesepaistet ning meeldivaid jutuajamisi. Kõige krooniks mitu tundi parvesaunaga Saadjärvel päikeseloojangut nautimas. Matkapühapäevad ei ole kunagi raisatud aeg. Aitäh, Janek! 19,17 km, 10:04 min/km, 111 l/min

Kokkuvõttes:

Homme püüan hommikul ühe viimase trenni päeva mahutada ja seejärel ootab mind ees viimase tarkusehamba eemaldamine. See viimane saab olema kõige keerulisem, seega kes teab, kaua lõualuu paranemine seekord aega võtab. Loodan parimat, kuid arvestan vähemalt nädala piiratud aktiivsuse ja söömisega. Hoidke pöialt, et kõik läheks hästi!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.