Nädala kokkuvõte 13.–19.06.2022

Esmaspäev: ratas. Mu jalad olid sellest kuumast Narva Energiajooksust ikka veel jumala tühjad. Tegin ühe kerge rattatrenni ega hakanud miskit pikemat isegi planeerima. Sai jalad jälle natuke rohkem liikuma. (26,56 km, 24,6 km/h, 138 l/min) Väike puusaÜKE muidugi tuli ka ära teha.

Teisipäev: BodyPump. Viimane päev ja viimane võimalus enne tarkusehamba tõmbamist trenni teha. Seadsin sammud pärast pikka tööpäeva BodyPumpi ja võtsin viimast. Väga mõnus. (60 min, 132 l/min)

Kolmapäeva hommikul tõmmati mu kolmas tarkusehammas suurema jamata välja. Õnneks läks kiirelt ja ei pidanud palju kriginat kuskil pealuu sees kuulama. Tuimestusest olin suhteliselt terve päeva out. Olen olnud nüüd superettevaatlik, kuna viimase korra kuiva hambaalveooli sündroom oma kaks nädalat kestnud painava valuga on veel liiga hästi meeles. Söönud külma ja pehmet toitu, rohkem puhanud ja mitte ringi rapsinud. Trenni teha ei julgenud kuni tänaseni. Laupäeval tundsin, et paistetus on täiesti kadunud ja hull tahtmine oli end juba liigutada, aga võtsin igaks juhuks ühe trennivaba päeva veel.

Pühapäev: ratas. Täna julgesin esimest korda pärast hambaoppi lõpuks trenni minna. Eelmisest kordadest oli meeles, et joostes andis veel tükk aega puuduva hambaga lõualuu endast märku imeliku tundega, kuid täna rattal ei olnud midagi ebatavalist. Välja arvatud pulss, mis oli julgelt 15 lööki kõrgem ja kuidagi allapoole tulla ei tahtnud. 🤷🏻‍♀️ Tõele au andes oli muidugi väga tugev tuul ka, kuid õnneks täiesti vastutuult pressimist ei olnud, pigem olin küljetuultes või kergelt nurgaga alla- või vastutuult. (42,63 km, 25,1 km/h, 155 l/min) Loodetavasti hakkab pulss varsti jälle koostööd tegema, kui ennast liikuma olen saanud.

Nautisin oma rattaringi, aga igatsen oma jooksutosse…

Kokkuvõttes:

Järgmisel nädalal tahaks uuesti jooksmist katsetada, natuke jõutrenni teha, härra Jooksjale võidupüha maratonil kaasa elada ja vaikselt jaanipäeva pidada. Eks elu ja jalg näitavad, mida ja kui palju teha saan. Olen väga ärev, sest tahan väga tagasi jooksurajale, aga kuidas sa teed plaane, kui on nii palju määramatust. Raske.

Chicago maratonini jääb 16 nädalat.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.