Nädala kokkuvõte 21.–27.12.2020

Pühadenädal möödus väga trennivaeselt ja seda täiesti minu enda soovil. Plaanisin teha kolm trenni, aga tegin kaks, sest lihtsalt ei olnud viitsimist. Juhtub. 🤷🏻‍♀️

Teisipäeval tegin ühe lihtsa 5+5 süsteemis kõnd-jooksu oma lemmikul kesklinna-Tähtvere ringil. Härra Jooksja tuli ka kaasa, seega polnud vähemalt igav. Kui trenni alguses tundus kõik ilus ja hea, siis lõpus ei olnud kõnni ajal pulsi taastumine nii hea, kui ma tahaks. Puhkeolekupulss oli küll kergema nädalaga alla läinud, aga kui kõnni ajal pulss eriti ei kuku, siis see tegi ettevaatlikuks. 6,5 km, 8:47 min/km, 142 l/min

Vahepeal olid pühad, käisin maal kutsaga jalutamas ja olin muidu lihtsalt laisk. Jube hea aeg. 😊

Laupäeval toimus traditsiooniline JJV jõulumatk. Või noh, mina tegin koos Liiliga matka teistest eraldi, sest nende tempo oleks mulle liig ja distants/kestus samuti. Kuna üritan kontaktid minimaalsena hoida, siis teisi nägin ainult hetkeks matka lõpus ja sotsialiseerumise jätsin ka vahele. Paar päeva varem maha sadanud lumi oli küll hullult ilus ja maaliline, kuid kahjuks tähendas see ka raskemaid teeolusid ja kohati lumes sumpamist. Lisa juurde Otepää-Kääriku tõusud ja tõusukesed ja vaatamata rahulikule tempole saad ikka kokku kompoti, mis oli mu südamele natuke liiga raske.

Tegin ära, aga kuivõrd mõistlik see oli – see on kaheldav. Õnneks isegi pärast selliseid pikemaid-raskemaid otsi ma enam valusid südamesse pole saanud (sülitab kolm korda üle õla, koputab puidule jne) 🙏🏻, aga siiski tundsin, et südamelihas mind selle eest ei tänanud. 🙄 Midagi hullu polnud, aga tugevamaks selle 18 ja poole kilomeetriga ilmselt ei saanud. Hinges tahaks kõike jubedalt teha, aga keha ikka veel ei luba. Vahepeal tuleb natuke lollusi teha, siis saab jälle mitu kuud igavaid, väheintensiivseid, aga kasulikke asju teha.

Kokkuvõttes:

Uut aastat peab alustama jälle rahulikumalt, võib-olla isegi rohkem kõndimisele rõhuma kui 5+5 tegema. Saab kõnnipulsid korralikult madalaks, siis vaatab edasi.

Peaks nüüd oma viimaseid puhkusepäevi asjalikult kasutama ja oma aasta lõpu traditsioonilisi kokkuvõtted/postitusi kirjutama hakkama. Kes ainult annaks selleks motivatsiooni…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.