Nädala kokkuvõte 2.–8.11.2020

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Jooksus ei midagi uut: sisehallis 5+5 minutit süsteemis ringitamine. Mul on natuke tunne, et Garmin on natuke segaduses minu sammu näitajate osas, sest juba mitu nädalat ei suuda ma uskuda, et ma sama pulsiga sisehallis nii palju aeglasem olen kui õues. Peaks ükskord ringid ka ära lugema ja siis vaatama, kas ja mis distantside erinevus tuleb. 4,75 km, 8:39 min/km, 139 l/min

Pärast jooksu igati traditsiooniline pikk ÜKE süvalihastele ringtreeningu vormis peale. Hullult tõhusad, aga rahulikud harjutused. Seekord tegime jälle pöidadele ülivajalikke harjutusi ja minul andsid tallad järgmistel päevadel tunda küll. 55 min, 119 l/min

Teisipäev: trennivaba.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Mul oli megatihe päev seoses meie ettevõtliku õppe veebikonverentsiga ja läksin otse ERMist trenni. Natuke väss oli päevast sees ja see andis kohe ka liikumistempos tunda: olin aeglane ja uimane, aga pole vigu. 😅 3,93 km, 9:08 min/km, 135 l/min

Kolmapäeval oli Tauri sünnipäev, seega ÜKE osa oli tavapärasest erinev. Sünnipäevasoovi lauses seoti iga täht ära eri harjutusega ja kokku sai korralikult intensiivne trenn. Nägi see välja umbes nii:

  • P – 2 min jooksu
  • A – 1 min planku
  • L – 20 kosmonauti
  • Jne

Kuniks sai kokku soov “Palju õnne sünnipäevaks” ja sünnipäevalapse nimi. Ma tegin enamasti natuke lihtsamaid variante ja mitte väga tempokalt, et pulss lakke ei lendaks. Mul veel tänaseni tuhar valutab. 😄 58 min, 135 l/min

Neljapäev: trennivaba.

Ettevõtliku õppe konverents. Varsti saab veebist järele vaadata!

Reede: BodyPump. See oli nii mõnus Pump! 🤩 Tegime segamini uue kava lugusid ja vanu klassikuid. Mulle väga meeldis. Tuhar lõi kolmapäevast küll tuld, aga sain hakkama. Lisaks nägin üle väga pika aja Careelikat ja Kristelit. Vanu sõpru-tuttavaid ikka hea uuesti kohata. 😊 76 min, 136 l/min

Laupäev: pikk kõnd-jooks. Natuke pelgasin, et ehk on pärast reedest trenni on liiga vara laupäeval uus trenn peale teha. Pühapäeval aga mingit aega trenniks ei olnud, sest käisin isadepäeva puhul idas vanematel külas. Õnneks oli kartus asjatu. 😊 Minu hommikune 5+5 jooksumatkake Ihastesse ja tagasi kulges mõnusalt. Nii hea punkt trenninädalale. 10 km, 8:09 min/km, 144 l/min

Pühapäev: trennivaba.

Kokkuvõttes:

Jäin nädalaga väga rahule. 😊 Teisipäeval ootab mind ees silmaoperatsioon, seega soovige mulle edu! 🤞🏻 Seoses sellega ei saa ma ilmselt eriti trenni teha ega ekraane vaadata, seega jääb blogimises üks nädal vahele ja pühapäeval nädala kokkuvõtet ei ilmu.

2 kommentaari “Nädala kokkuvõte 2.–8.11.2020

  1. See sisehallis jooksmine ongi selline…. soovitan panna trenniks indoor running, siis ta proovib seda distantsi kuidagi iseseisvalt käe liikumise järgi arvestada ja kuigi see ei ole päris täpne, siis ta on ühtlasem kui GPS-iga. GPSi kasutades proovib kell ikkagi GPSi signaali kätte saada ja kuna ta kord saab (ja siis jälle ei saa) seda kätte, siis nii ongi see distantsi arvestus nagu juhtub. Vaata nt. mõne jooksja hallitrenni “jooni” mis GPS maha joonistab.
    Teine põhjus on see, et sisehalli ring on väike ja iga selline võrdlemisi järsk pööre eksitab GPSi natuke, nii et 200m ringi peale 20m eksimust on üsna reaalne.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.