Workout Week 14.–20.11.2016

Lõpuks olen Valenciast tagasi ja võib eelmise nädala trennid kokku võtta. Loodan südamest, et jõuan sellest reisist ka väikese fotodega postituse teha. Tahate lugeda, milline oli reis 17 000 jooksjaga maratonile?

14-20-11-2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Kerelihaste päev. Esmalt jooksime 40 minutit, täpselt nii nagu tavaliselt. Ütleme nii, et pulss ideaalne ei ole, aga liigub tasapisi paremuse suunas ja enesetunne oli kõvasti parem, kui nädal-paar pärast veredoonorlust. 🙂 Kerelihaste osas kasutasime nii oma keharaskust kui ka topispalle, aga tegime jälle veidi teistsuguseid harjutusi. Vaheldus on minu poolt alati tervitatav, sest see paneb trenni kiiremini liikuma ja ilmselt ka mõjub tõhusamalt. Vatti said nii selg, kõht kui ka küljed.

Teisipäev: BodyPump. Läksin varem tööle ja kiirustasin selle arvelt kella 16sse Pumpi, mida andis Maris. See on nüüd puhtalt minu subjektiivne arvamus, aga kui üks treener ikka tõesti on hea ja teistest parem, siis see paistab kaugele välja. Kahjuks on vähe neid treenereid, kes ei loe sulle ainult BodyPumpi ‘õpikut’ ette, vaid tõesti jälgib iga saalis viibija tehnikat, parandab, soovitab realistlikke raskusi iga loo jaoks, motiveerib ja innustab. Õnneks Maris on just täpselt selline. 🙂

Nautisin seda trenni 99%. 1% jäi selle taha, et mu randmed on arvutitööst nõrgad ja seega oli natuke ebameeldiv kätekõverdusi teha. Üldiselt tegime vanu kavasid (88–91), enamus oli 89. kavast, mis on üks mu suuri lemmikuid. Kõik oli lihtsalt hea ja tõhus, kalorikulu oli ka kohe ligi 100 võrra suurem kui tavaliselt. 150 kätekõverdust ütleb vist nii mõndagi. 😉 Ja ma suutsin päris palju päkkadel teha. Juhei! Muidugi kui vaadata raskusi, mida ma siis kasutasin, kui 89. kava tuli, siis… njah. 😀 Kuidas ma küll jõudsin? Aga äkki on mul tehnika nüüd parem? Lohutan end sellega.

Kolmapäev: Jooks jõud Venitus. Jällegi lõigupäev, ilmselt viimane pikaks ajaks. Jooksime püramiidi: 4x 100 m, 3x 200 m, 2x 300 m ja 1x 400 m. Vahele üks ring, u 230 m. Täitsa teostatav oli, kuigi natuke väss oli tööpäevast olla ja BodyPumpist oli korralik lihasvalu all. Pärast oli muidugi väga hea tunne ja imekombel olid järgmisel päeval ka lihased palju vabamad.

Neljapäev: BodyPump. Viimane trenn enne reisi. Lammutasin ikka päris korralikult. Power oli sees. Sattusin esireas kahe neiu vahele, kes olid täielikud vastandid. Üks, kellel olid minust veidi suuremad või samad raskused peal ja tõesti ideaalne tehnika, ja teine, kellel olid meist 1,5-2 korda suuremad raskused, aga tehnika oli totaalselt paigast ära. Valus vaadata. Vaatasin parem seda motiveerivat tüdrukut siis. 😀

Reede: puhkus. Ehk siis peaaegu 20 km kõndimist kogu päeva jooksul Valencias.

img_8488

Laupäev: kerge jooks. Hommikul käisime härra Jooksjaga Valencias ranna ääres promenaadil jooksmas. Soe, päikesetõus, lained… Lihtsalt super oli. 🙂 Jälle päeva peale kokku ligi 20 km.

Pühapäev: puhkus. Elasime jooksjatele maratonil kaasa. See kõik oli ikka väga võimas. Natuke kade tunne oli täitsa. 😉


Kokkuvõttes:

14-20-11-16

Täitsa korralik nädal oli, ei kurda üldse. Sellel nädalal on plaanis täna teha üks BodyPump, homme JJV, reedel loodan jõuda jälle Pumpi (kui Pärnust seminarilt õigel ajal tagasi saab) ja nädalavahetusel pundiga üks pikem jooksumatk. 🙂

2 kommentaari “Workout Week 14.–20.11.2016

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.