Workout Week 14.–20.12.2015

14.–20.12.2015

Esmaspäev: JJV+BP. Jooksu asemel käisin rattaga sõitmas. Üpris igav oli. 😀 Jõuosas ikka kerelihased, päris väljakutsuv oli. Maris andis trenni kõrges palavikus ja Pumpi otseloomulikult sellel päeval ei juhendanud. Asendas Kristi. Paljud esmaspäevase õhtused käijad on ilmselt Marise fännid, sest BP-s oli lausa 12 vaba kohta. Seda ei juhtu esmaspäeva õhtuti mitte kunagi. Seekord oli aga ruumi liigutada. 🙂 Jalad tegin palju kergemalt, et põlve säästa. Vist sai valuvabalt hakkama küll. Tore.

Teisipäev: puhkus. Aasta viimane lihashooldus.

Kolmapäev: JJV. Võtsin julguse kokku ja jooksin. Põlv oli väsinud, aga mitte valus. Lihasosas olin ettevaatlik, väljaasted jätsin üleüldse ära. Trenni lõpus siiski korraks tundsin põlves valu, kuigi pärast enam mitte. Eks näis, mis temast saab.

Neljapäev: YogaFunC. Aasta viimane ja nii tore oli. Kuidagi nii hea meeleolu ja aura on seal tunnis alati, seekord veel eriti. Fitness magic.

Reede: BodyPump. Maris oli tagasi! 🙂 See tähendab, niivõrd-kuivõrd. Ta on ikka veel korralikult selle haigusega maha murtud. Võtame nüüd hetke ja soovime talle kõik head tervist, et ta juba varsti jälle tugev ja terve oleks. 🙂 Mina tundsin ka ennast kuidagi väsinu ja katkisena. Põlv oli kahtlane ja hoidsin end igas loos kõvasti tagasi, kus vähegi jalgu vaja läheb. Üldiselt pääsesin valuvabalt, aga murelikuks tegi see põlv ikka. Jube kahju, et nii hea kava, aga mina pean sajale muule asjale mõtlema ja ei saa seda kava nautida. Ohjah.

Nädalavahetus: puhkus. Tegelesin teiste asjadega. 🙂


Kokkuvõttes: 7 h (neto: 5 h 50 min)

14.-20.12.15

Jälle rahulikum nädal, jooksma jõudsin ainult ühe korra… See põlv võiks nüüd lõpuks täiesti terveks saada, oleks tore. 🙂 Järgmine nädal tuleb super rahulikult võtta, sest senini pole ma maha matnud mõtet, et lähen ikkagi Pekist Priiks saama. Kui põlv muidugi reedel veel kahtlane on, siis ilmselt peab asju mõistusega võtma ja sellest plaanist loobuma, aga hetkel ikka loodan veel. Kui tervet ei saa teha, siis katkestamine ja poole tegemine on ju ka alati võimalus. Eks näis.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.