Minevik ja tulevik

Homme on mul viimane eksam ja olen vaikselt hakanud tegema plaane, millega oma 2 vaba nädala jooksul tegelen. Tegemisi-käimisi-olemisi on päris palju, üks plaan on natuke blogi kirjutada. 🙂 Kindlasti võiksid valmis saada:

 1. 2015. aasta spordistatistika
 2. 2015. aasta piltides
 3. 2015. aasta eesmärkide kokkuvõte
 4. 2016. aasta eesmärgid
 5. 2016. aasta (umbmäärane) võistlusgraafik

Kas on veel midagi, millestki kindlasti lugeda tahaksite? Või äkki nendest ülemistest ideedest tundub miski liiga igav? Lugesin enda eelmise aasta vastavaid postitusi ja mul oli küll tore. Enda jaoks ikka kirjutan neist asjust nagunii. 🙂

Aga et see postitus nüüd väga tühi ei saaks, siis varastan Miina idee ja jagan enda blogi läbi aegade populaarsemaid postitusi. Need on siis populaarsemad alates sellest ajast, kui ma WordPressi üle kolisin ehk viimase 2 aasta statistika. PS! Eraldi ülamenüü lehti kirja ei pane (v.a Toitumine, sest see on rohkem postitus kui lehekülg), kuigi need on populaarsema sisu all peaaegu kõik olemas. Mulle tundub kogu aeg, et inimesed üldse ei kasuta ülamenüüd, ag tundub, et eksisin. 😀

 1. Toitumine
 2. LCHF vanilla & chocolate cheesecake – olid ajad, kui ma ingliskeelseid retsepte kirjutasin ja neid satutakse Google Searchi kaudu lugema siiani.

 3. #100blogipäeva 72/100 – shin splints ehk luuümbrise põletik – postitus, mis saab eriti palju klikke alates aprillist, kui algab korralik jooksuhooaeg. 😀
 4. Homemade LCHF-friendly mayonnaise 
 5. #100blogipäeva 65/100 – kuidas ma paksuks läksin? (eestikeelne versioon) – üks väga isiklik postitus, nö minu lugu. 
 6. Welcome to my blog! – siia satutakse enamasti mu nime guugeldades 😀
 7. SEB Tallinna Maraton 2015 – minu esimene täispikk jooksumaraton – iseenesest mõistetav, miks see nii loetud on 🙂
 8. Low carb chocolate strawberry swiss roll
 9. Nut and seed addiction and how to overcome it – olid ajad 😀
 10. Koormustesti tulemused: nutta või naerda? | Blogipaus – selle aasta teine oluline ja suur postitus

Käsi püsti, kes on kõiki neid postitusi lugenud? 🙂 Kui keegi on, siis high five ja virtuaalsed kiitused Sulle. 

2 kommentaari “Minevik ja tulevik

 1. Mina olen küll ausalt kõiki lugenud! Laisk ja passiivne lugeja nagu ma olen, ei anna endast kommentaarides kuigi tihti märku, aga silma hoian peal ikka! 😉

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.