Workout Week 25.–31.05.2015

Workout Week on igal pühapäeval ilmuv postitus, mis võtab kokku minu nädala trennid.   

25.-31.05.2015

Esmaspäev: vana hea JJV+BP kombo. Jalad olid veel reedest (!) omajagu valusad, aga kerge jooksu ajal said soojaks ja nö lahti. Kerelihaste ajal hakkas kuidagi eriti palav ja ma sulasin seal hallis peaaegu ära, matile jäi minust ainult märg plekk (loe: higilomp) järele. BodyPumpis tegin jalad heaga kergete raskustega, siis suutsin vähemalt madalaid kükke teha. Polnudki väga hull, kuigi reie esiosa kiskus trenni lõpus korralikult. Üle väga pika aja tegime miksitud kava asemel seda praegust 93. programmi ja polnudki väga hull ega igav. Varsti uus kava, väidetavalt veel raskema õlalooga, ootan juba. 

Teisipäev oli puhkepäev. Viimane lihashoolduse tund enne sügist. Nuuks. 😦IMG_4204

Kolmapäeval tegin viimase intensiivse päeva enne võistlust. Jooks Jõud Venituses tegime midagi muud kui tavaliselt kolmapäeviti: jooksuosas väike fartlek ja siis jalatrenn otsa. Fartlek algas 10 minuti soojendusega, siis 3×5 minutit kiiremat jooksu, iga osa vahele 5 minutit sörki. Kokku seega 40 minutit. Lõikude tempot tõesti ei arvutanud ega vaadanud, pulssi hoidsime 4. tsoonis, kogu jooksu keskmine tempo oli 6:43 min/km. Jõuosas keskendusime jalgadele ja higi voolas jällegi ojadena. Tegime seina ääres istumist, ühel jalal kükke, väljaasteid, hüppenööriga hüppamist, puusatõsteid, reie tagaosa, planku ja trepijookse, kõiki harjutusi 2 minutit ja 2 korda läbi. 

Hiljem läksin BodyPumpi. Jalgadega hoidsin tagasi, ülejäänu tegin nagu tavaliselt. Kuna nüüd jälle ei tea, millal uuesti BP-sse jõuan (= millal taastunud olen Rallist piisavalt), siis oli tore. 93. programm tõesti polegi üldse nii igav, kui vahepeal tundus. 🙂

Neljapäeval tegin viimase ülikerge rattasõidu enne Rallit.IMG_4213

Reedene jooks oli lihtsalt täiuslik. Täiuslik! Instagrami kirjutasin nii: A great run does not have to be long or fast.🏃Me. My thoughts. Tartu.💙 Summer weather. Friday. 10 PM. Still light outside. Quiet. Peaceful. This feeling and those emotions I have this evening are what running is really all about.” Sain selle tunde, mida viimased kuud taga olen ajanud, lõpuks jälle kätte. See jooks tegi mu lihtsalt õnnelikuks. 🙂

Laupäeval puhkasin.

Pühapäeval oli Tartu Rattaralli. Ma sõitsin selle lõpuni, kuigi torm tahtis ära tappa. Tiimitöö viis finišisse. Pool medalit kuulub Marisele. 🙂

IMG_4231

Kokkuvõttes: 14 h 20 min (neto: 12 h 45 min)

25.-31.05.15

Ma olen nii väsinud, täna küll rohkem midagi ei kirjuta. Järgmisel nädalal juba võistluse kokkuvõte. Seniks aga lugege Fitloora blogi, sest täna ilmus seal minu kirjutatud külalispostitus: kuidas jooksmisega alustada. 🙂

 

6 kommentaari “Workout Week 25.–31.05.2015

 1. Mõtlesin eile mitu korda sinu peale, kui aknast välja vaatasin. Tubli, et ära tegid! Väga uhke! 🙂

  Meeldib

 2. Kui ma Su postitusi loen siis koguaeg imetlen Sind, et kui fotogeeniline oled, kui tubli oled ja palju asju veel. Lihtsalt super inimene oled. Igatahes koguaeg saan just Sinult tosina motivatsiooni juurde

  Meeldib

  1. Ma ka juhuslikult avastasin, et kui lingi WordPressi kopisin, siis tuli kohe selline hea preview. 🙂

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.