#100blogipäeva 6/100 – head jaani!

Tänast postitust alustaks hoopis eileõhtuste suurepäraste uudistega. Minu treener Maris võitis Pärnumaa Võidupüha maratoni ja olin parim naine rajal! Jooks oli olnud raske, aga võit jällegi sedavõrd magusam. Olin terve päeva Anne-Liisile ja Marisele pöialt hoidnud ning terve õhtu tikutulega internetist tulemusi otsinud. 😀 Kui Anne-Liis lõpuks FaceBooki teatas, et Maris võitis, olin ikka täitsa sillas ja tüütasin kogu pere sellega, et “Maris võitiski ära, ma teadsin, ma teadsin!” 😀

Vot sellise naise käe all on mul au treenida. 🙂

Juba homme/ülehomme üritan lõpuks valmis saada postituse vahurullimise kohta, mida minult juba piinlikult kaua aega tagasi küsiti. 

Täna käisin juba ära pikal rattaringil mööda pankrannikut Ontikal ja Toilas. Kohtasin tee peal laulupeo tuleviijate kolonni, kust mitu inimest mind kaasa kutsusid ja üks ütles, et sõidan valele poole. 😀 Neid oli tee ääres tervitamas päris palju kohalikke inimesi, kaasas suured ja väiksed sinimustvalged lipud ning ka hobused olid mitmes kohas tee äärde aetud. Ma sõitsin küll vastupidises suunas, aga sain ka mitmeid naeratusi ja lehvitusi. Igati kena rattasõit oli.

 

Foto: M. Partei
Foto: M. Partei

 

Foto: M. Partei
Foto: M. Partei

Nüüd aga sooviks kõigile ilusat jaani! Ärgem siis söögi ja joogiga liiga palju liialdage (natuke ikka võib!), liigelgem turvaliselt ning ärge liiga suuri lõkkeid tehke. Pidutsegem mõistlikult! 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.