Nädala kokkuvõte 1.–7.05.2023

Esmaspäev: Suurjooks Ümber Viljandi Järve. Kirjutasin siin.

Teisipäev: trennivaba.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Võistlus oli veel päris värskelt lihastes ja kehas sees. Tegin rahuliku taastava jooksu koos Tauriga. Kange olemine, aga mitte kõige hullem. Tallalihased andsid vast kõige rohkem endast märku. (5,77 km, 7:15 min/km, 141 l/min) Seejärel oli aega veidike rullida ja jutustada, kuniks kiirete liigutuste tegijad tagasi jõudsid. Trenni lõpetasime väikese ÜKEga, fookusega peamiselt puusadel ja alakehal. (39 min, 96 l/min)

Neljapäev: ratas. Käisin moomoo x hanna 2. ühisel naistesõidul. Ilm oli ikka päris külm, tajutav temperatuur 3 kraadi ja ümbruses vihased vihmapilved. Panin tõsise hunniku riideid selga ja läksin ikka. Külm ei hakanud kordagi. Sõitsime ühiselt Saadjärve äärde ja sama teed pidi tagasi. Minu jaoks tuttavad lemmikteed, kokku 40 km. Täitsa asjalik ring. (40,2 km, 23,2 km/h, 126 l/min) Järgmisel nädalal ehk saab juba veidi soojema ilmaga sõita.

Fotod: Andri Tallo (moomoo)

Reede: pikk jooks. Nädalavahetusele ei tahtnud sel korral pikka trenni jätta, seega tuli see reedel ära teha. Et järgmisel nädalavahetusel ootab ees poolmaraton, tegin viimase pika jooksu analoogselt mitmete eelmiste kordadega: 14 kilomeetrit on täpselt piisav. Esimest korda üle pika aja oli vähemalt alguses juba enam-vähem hea enesetunne. Purjetasin selle najal kuni 10. kilomeetrini, siis hakkas kõht korisema, energia sai otsa ja tuul puhus vastu. Sain pesuehtsa haamri. Aga vähemalt algus oli paljulubav. Äkki viimaks hakkab looma? (14 km, 7:08 min/km, 143 l/min)

Laupäev: trennivaba.

Pühapäev: jooks. Eile matsin oma viimase vanaema. Täna lasin jalgadel end lihtsalt kanda, täpselt nii nagu nad tahtsid. (6,13 km, 6:50 min/km, 150 l/min)

Kokkuvõttes:

Järgmisel nädalal ootab ees Tartu Maastikumaratoni poolmaraton. Ei oska sellest midagi oodata, sest kuigi mõnevõrra on enesetunne vist paranenud, ei ole ma kohe kindlasti mitte mingisuguses (tipp)vormis ja kõnnin ikka veel kuristiku serval. Tuleb loota parimat ja võtta asju mõistusega.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.