Nädala kokkuvõte 19.–25.12.2022

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Rahulik jooks alla (5,5 km, 7:23 min/km, 142 l/min) ja killer kerelihaste ÜKE otsa (58 min, 104 l/min). Saime kolmapäeval ärajääva jõutrenni eest ekstraraskeid harjutusi teha. Kõhulihas andis endast veel mitu päeva märku.

Teisipäev: BodyAttack. Poolteist tundi tõelist väljakutset: jõuluAttack. Treener oli meile tõelised banger-lood kokku pannud ja meie muudkui tegime. Tõele au andes oli seal muidugi omajagu tasakaalu ja jõulugusid sees, aga ega needki kerged pole. Ainus trenn, kus 180-löögine trenn vähegi nauditav olla saab. 😅 (95 min, 149 l/min, max 179 l/min) Väänasin seitsmendas loos jalga, aga õnneks paari looga ei tundnud seal hüppeliigeses enam midagi. Vedas.

Kolmapäev: JJV jõulumatk. TYSK korraldas väikese kesknädalase jõulumatka, kuhu lausa üllatuslikult palju rahvast kohale tuli. Tegime pooleteisetunnise kõnniringi Tartu peal, lahendasime viktoriiniküsimusi, sõime kringlit ja jõime glögi. Hästi tore ja mõnusa energiaga matkake. (10,8 km, 10:56 min/km, 104 l/min)

Neljapäev: BootCamp. Mõtlesin, et teen neljapäevast puhkepäeva, aga kuna kolmapäevane matk oli nii mõnusalt taastav ja rahulik, siis läksin spontaanselt BootCampi. Tegime jälle uue metoodikaga plokkide kaupa harjutusi ja järgmise päeva lihasvalu andis märku, et tuharale väga see variant sobis. (62 min, 130 l/min)

Reede: jõululõuna eritrenn. Lõunal oli TYSKis viimane jõulueelne trenn. Rahvast oli nagu murdu, julgelt üle 30 inimese. Trenni viisid läbi kolm treenerit, saime teha Attacki, jõudu ja BodyBalance’it. Väga lahe ettevõtmine, selline korralik tugev pingutus enne jõulumöllu. Väga meeldis! (76 min, 135 l/min, max 184 l/min)

Jõulunädalavahetusel polnud mul plaanis trenni teha, et lasta kehal natuke jõulumatkaks puhata. Nali minu kulul: jõululaupäeval tundsin, et kurk on natuke kibe ja jahe on olla. Käisime surnuaiaringid ära ja õnneks ülejäänud nädalavahetuse sain lihtsalt rahulikult olla ja puhata. Palavikku ei tõusnud, aga see kibe kurk ei meeldi mulle üldse. Mis niimoodi homsest jõulumatkast saab?

Kokkuvõttes:

See nädal tuli täitsa kenasti välja, aga mis sellest järgmisest saab? Midagi muud peale kibeda kurgu ma ei tunne, ilma selleta poleks mul miskit häda. Kuid minus on siiski ettevaatus, mis paneb endalt küsima, kui hea mõte on mingi viirusega mässavat keha neljaks tunniks jooksma-kõndima viia. Eks ma vaatan ja mõtlen ning homme hommikul selgub, mis lõpuks saab.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.