Nädala kokkuvõte 23.–29.11.2020

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Kõnd-jooksu osas proovisin 7+3 süsteemi. Huvitaval kombel ei tundnud pikast otsast väsimust ei jalgades ega südames. Sain natuke vahepeal isegi Kairega koos joosta, mis oli tore. 🙂 6 km, 7:54 min/km, 143 l/min ÜKEs tegime ringtreeningut peamiselt süvalihastele. Minu lemmik. Head, enam-jaolt rahulikud, aga megatõhusad harjutused. Sain mõnusalt kõhulihase valusaks. 53 min, 123 l/min

Teisipäev: trennivaba.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Aeroobses osas tegin jooks-kõndi süsteemis 6+4. Pulss oli ilus ja ei pidanud isegi palju jälgima ega pingutama, et sörkides ta madalana hoida. Püsis ise 145 kandis või allpool: mida veel tahta. 🙂 4,6 km, 8:15 min/km, 140 l/min ÜKEs tegime traditsioonilisi kõhu, selja ja tuharaharjutusi. Tund aega tööd oma lihastega. 62 min, 113 l/min

Neljapäev: trennivaba.

Reede: BodyPump. Tegime viimast korda 114. kava, sest järgmisel nädalal tuleb juba täitsa uus kava. 😍 Üle tüki aja ei tundunud see 114 enam isegi nii rapsiv ja intensiive kui varem. Tundub, et olen nende paari kuuga siiski veidike tugevamaks saanud. 🙂 72 min, 132 l/min

Laupäev: pikk kõnd-jooks. Et pühapäev trennivabaks rahulikuks päevaks saada, tuli jooksumatk juba laupäev tehtud saada. Jõudsin rajale enam-vähem päikeseloojangu ajaks, seega tuli pimeduses kulgeda. Õnneks tuli härra Jooksja minuga kaasa, seega läksid need 2 tundi hästi ruttu. 🙂 Pulsiga jäin väga rahule, suutsin jooksuosades seda ilusti all hoida. Lõpus kerge tõusev profiil ja kehale harjumuspärasest pikem kestus andsid natuke pulsis tunda, aga võtsin siis veel rahulikumalt. Olen rahul. 14 km, 8:32 min/km, 140 l/min

Pühapäev: trennivaba. Täna täitus 1 aasta sellest, kui mu süda haigeks jäi. 💔

Kokkuvõte:

Selle nädalaga jään rahule. Järgmine nädal algab kohe sellega, et lähen koormustestile 😬 ja eks siis edasi ole näha, mis mulle seal räägitakse ja mis edaspidi saama hakkab.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.