Nädala kokkuvõte 5.–11.10.2020

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Kuna mul oli üle mitme nädala eelmisel õhtul natuke südamehaiguse sümptomeid tunda (loe: natuke valu ja ebamugavust), siis võtsin esmaspäevases trennis rahulikumalt. Tegime Aveliisiga küll jooks-kõndi, aga 7+3 režiimis, et pulss kindlasti normaalne püsiks. Püsis ka, Sügisjooksu ülikõrget pulssi enam nägema ei pidanud. 🙂 5,9 km, 8:33 min/km, 140 l/min ÜKE osas keskendusime alakehale. Puusatõsted, kükid ühel ja kahel jalal, väljaasted, tõsted ja astumised kummilindiga. Selline mõnusalt tõhus ringtreening. 38 min, 139 l/min

Teisipäev: trennivaba.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Aeroobse osa tegime natuke lühemalt, et maratoonarid saaksid natuke rohkem taastuda ja et jääks rohkem aega kerelihastele ÜKE osas. Mulle see plaan sobis väga hästi, kuna järgmisel päeval ootas nagunii vabas õhus liikumine jälle ees. 4 km, 8:13 min/km, 136 l/min ÜKEs sai tehtud sadade kaupa kordusi nii kõhule, seljale kui ka külgedele: ülakehatõsted kõhuli ja selili, plangud, puusatõsted, pöörded jmt. 48 min, 102 l/min

Neljapäev: jooks-kõnd. Neljapäeval oli viimane võimalus Võrumaa pikamaajooksude sarjas läbida “järelevastamistund”, et teenida välja puuduolev medal. Kuna Kütioru jooksu ajal olime me härra Jooksjaga haiged, siis ilmselgelt me sinna minna ei saanud. Neljapäeva õhtul käisime Võrus Kütioru medalit lunastamas. Mina läbisin 5+5 süsteemis Kubija terviseradadel 8 km. Täitsa mõnus oli, vaatamata minu jaoks ebasoodsale maastikule. 🙂 8,15 km, 8:37 min/km, 141 l/min

Reede: BodyPump. See oli üks tõhus Pump. Uus kava siiski pole lemmik ega ilmselt ka saa selleks, aga reedel oli jälle kuidagi nii mõnus vibe trennis ja kaks lisalugu seljale ja jalgadele andsid lihastele eriti mõnusalt tuld. Tundsin end trennis hästi ja tugevalt. 79 min, 137 l/min

Laupäev: trennivaba.

Pühapäev: matkamine. Kuna nädal oli niigi intensiivne olnud, käisime täna härra Jooksjaga rahulikult natuke matkamas. Valisime välja Kirna õpperaja, mis oli 7 km pikk. Rahulikult matkamine koos infotahvlite lugemise, piltide tegemise ja vaatetornis käiguga võttis kokku ligikaudu 2 tundi. Mõnus väike matk ilma vihma ja tuuleta, win! 7 km, 14:49 min/km, 107 l/min

Kokkuvõttes

Järgmisel nädalal ootab ees Võrumaa sarja kõige viimane etapp, natuke tavalist trenni ja tõenäoliselt lausa 3 puhkepäeva.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.