Nädala kokkuvõte 6.–12.07.2020

Esmaspäev: trennivaba. Kerge kehv enesetunne jätkus ja mingit liikumist seega ei olnud. Bummer.

Teisipäev: BodyPump. Olin oma sümptomitest taastunud ja tahtsin väga ikka Pumpi minna. Läksingi. Tegin ikka kiiremad ja intensiivsemad kohad rahulikumalt ja aeglasemalt. Keskmine pulss oli isegi veidi kõrgem kui eelmisel korral, aga üldiselt oli kõik suhteliselt sama. Seekord juba teadsin paremini oodata, millistes lugudes pulss kõrgustesse tahab ronida ja kus saan paremini kaasa teha. Tundub, et pääsesin tagajärgedeta. Lihasvalu sain ikka. 60 min, 136 l/min

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Kuna BodyPump on ikkagi minu jaoks praegu suhteliselt pikk ja kõrge pulsiga treening, olen otsustanud kolmapäeviti JJVs mitte kõnd-jooksu proovida, et ei peaks jälle nädala lõpus mingite valudega võitlema. Vähemalt esialgu. 6 km, 10:32 min/km, 101 l/min. Koos trenni ja koju kõndimisega kena 10 km kõndi ja väike ÜKE osa peale. Mahukas.

Neljapäev: trennivaba.

Reede: kõnd/jooks. Võtsin julguse kokku ja tegin väikse 5-kilomeetrise kõnd-jooksu ringikese. Sörkisin tõepoolest megaaeglaselt, kuna teadsin, mis järgmisel päeval Rõuges ees ootab. 5,1 km, 8:54 min/km, 135 l/min

Laupäev: Rõuge Maastikujooks. See tähendab minu jaoks Maastikukõnd. Seekord olin targem ja panin klapid kõrva ja kuulasin podcaste, et mitte oma pähe leinama jääda, kuidas ma joosta ei saa, aga tahan. Kui päris aus olla, siis sellisel maastikul ma võistlusel nagunii joosta ei tahaks ega suudakski, kuna maastikujooksu nimi on sellel võistlusel täiesti õigustatult. Arvasite, et Viljandi järvejooks on raske? Teretulemast Võrumaale. 😅

Kulgesime kruusateedel, pikalt läbi metsa ja mudateede, heinamaa ja loomulikult pidevalt mäest üles ja alla liikudes. Pulss oli kõndideski päris kõrge ja tõuse ikka andis võtta. Üldse pole lihtne, kui oled olnud pikalt haige, rajalt maas ja ikka veel nõrk. Seekord oli mul aga emotsioon palju parem kui eelmisel korral. Ei olnud mingit leinamist. Oli tore matk looduses.

9 km, 9:45 min/km, 148 l/min

Pühapäev: trennivaba. Igaks juhuks tegin trennivaba päeva. Rõuge keskmine pulss ehmatas täitsa ära ja pigem nüüd karta, kui kahetseda.

Kokkuvõttes:

Järgmisel nädalal ootab mind ees ajaloo esimene laager koos JJV rahvaga. 😍 Kahjuks saab see olema ka esimene laager, kus ma joosta ei tohi ja mingite muude aktiviteetidega leppima pean, samal ajal kui teised tohutult mahtu laovad ja teevad seda, mida armastavad. Proovin selle leppimisega siis ikka kuidagi hakkama saada, matkata, kõndida ja võib-olla isegi ratta kaasa võtta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.