Treeningpäevik 28.10–3.11.2019

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Kerelihaste päev. Kerge jooks õues (7:17 min/km, 143 bpm) ja siis eriti vaheldusrikas ÜKE peale. Seekord tegime kerelihaseid sellise ringtreeninguna, kus oli kokku 14 eri jaama. Ma ausõna ei suuda neid kõiki meenutada, aga küljed, selg kogu ulatuses, kõht ja süvalihased said kõik oma osa kätte. Mulle meeldis selline formaat.

Teisipäev: BodyPump. Tundsin, et uimane on olla ja väsimus on sees ning see tunne säilis kahjuks ka trennis. Powerit üldse ei olnud, aga trenn sai üpris okeilt siiski tehtud. 🙂Kartsin juba, et äkki hakkab mingi viirushaigus kallale tulema, selline imelik olemine.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Jalapäev. Eelmise päeva imeliku oleku foonil jätsin külmas õhus jooksmise vahele ja jooksin pool tunnikest üksi sisehallis (7:06 min/km, 143 bpm). Peale tegime jälle ülikorraliku jalapäeva, mis mõnusalt kõik lihased alates alaseljast läbi võttis.

Neljapäev: trennivaba.

Reede: trennivaba. Mul oli igati plaan reedel trenni teha, teades milline trennivaba, aga väsitav nädalavahetus tulemas on. Aga kui ma lõpuks õhtul hilja kõigi oma tegemiste ja hullumeelse päevaga lõpetasin, oli trenniaeg ammu möödas… 😕 Lamasin voodis ja olin omadega täiesti läbi. Keha nõudis puhkust, aga mõistus ei tahtnud sellega eriti leppida. Mis teha – tuli leppida.

Nädalavahetus: trennivaba. Meil oli korralik remondinädalavahetus: laupäeval IKEA tripp kööki ja diivanit tooma ning pühapäeval käis minu pere abis, et saaksime maksimaalselt palju mööblit kokku pandud. Nädala pärast tuleb härra Jooksja tagasi ja siis tuleb köögiga eriti tubli olla. Ma ei suuda seda kööki ära oodata. 😍

Kokkuvõttes:

3 trennipäeva ja 4 trennivaba päeva, sest seekord lihtsalt juhtus nii. See reede ikka närib natuke hinge, aga enam ei saa selles osas midagi teha. Tuleb lihtsalt proovida järgmisel nädalal paremini rutiinis püsida.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.