Treeningpäevik 21.–27.10.2019

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Kerelihaste päev. Kerge jooks (6:34 min/km, 145 bpm) ja siis ÜKE kõhule, külgedele ja seljale. Alaselg oli jumala kinni ja harjutusebloki sees pidin kohati tegema pause, mis mulle pole just tavapärane. Aga mis sa sellelt terve nädalavahetuse redelil rippunud kehalt ikka saada tahad. Korralikult mõjusid kõik harjutused.

Teisipäev: BodyPump. Ülakeha andis imelikest kohtadest tunda, ega see eelmiste päevade lae all veedetud tunnid laudu kinnitades ja Osmoga õlitades naljaasi ei olnud. Tegin käte lood natuke kergemalt, et liiga hulluks asi ei läheks. Üldiselt aga sain omast arust päris hästi juba hakkama, isegi kükiloos ei tahtnud enam 5+5 kg kangiga maha surra.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Jalalihaste päev. Kerge jooks (6:56 min/km, 145 bpm), seekord veel ikka õues. Jalapäeva teeme ikka ringtreeninguna. Seekord olid “menüüs” väljaasted, hüppenöör, puusatõsted, kummilindiga jalatõsted ja “astumised”. Lõpuks hoidsime veel planku ja vahepeal tegime kätekõverdusi.

Neljapäev: trennivaba.

Reede: BodyPump. Reedene Pump oli kuidagi raske ja palav. Lisaks saime veel ühe loo kätele, biitseps ja triitseps koos. Surm. 😀

Laupäev: jooks. See oli ikka üks kohutav jooks. 🙄 Õues oli hall ja märg ja jahe. Need päeva esimeses pooles tehtud jooksud ikka ei ole minu rida, pulss oli miljon ja tempo oli olematu. Tegin vahepeal isegi paar kõnnipausi, et see pulss natukenegi alluks. Päris õudne oli. Tunnist ajast piisas täiesti, ega rohkem ei plaaninudki. 7:17 min/km, 154 bpm

Pühapäev: trennivaba.

Kokkuvõttes:

Järgmine nädal tuleb suurima tõenäosusega jälle nelja treeningpäeva nädal, kuna nädalavahetusel ootab ees üpris intensiivne, aga väga põnev remondinädalavahetus.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.