Treeningpäevik 23.–29.09.2019

Esmaspäev: ratas + rullimine. Läksin Jooks Jõud Venitusse lootuses, et saan ehk 20–30 minutit sörkida ja siis pikemalt rullida. Treener tõi mind aga ruttu maa peale tagasi, et viimasest jooksust on möödas 4 jooksuvaba päeva ja need paar 20-minutilist jooksu sel nädalal midagi paremaks ei tee, küll aga võivad mu jala maratonipäevaks täielikult rikkuda. Teadsin, et tal on õigus, aga ometigi olin nii kurb ja sõna otseses mõttes nutsin riietusruumis.

Vahetasin jooksuriided lühikeste riiete vastu, väntasin kurvalt pool tundi ratast ja läksin rullima. Kui Liis minuga rääkima tuli, et miks ma ei jookse, siis ma lihtsalt murdusin. Nutsin ja rääkisin. Kõik vist nägid tol päeval, millises mustas augus ma olin. Njah.

Teisipäev kuni reede: trennivaba. Kolmapäeval ärkasin lisaks kõigele kinnise nina ja kriipiva kurguga. Sest ma olingi juba liiga terve, eksole. 🙄 Järjekordne käik apteeki. Õnneks tuumanohuks see siiski ei arenenud. Lisaks ostsin kinesioteipi ja teipisin oma sääre ära. Õhtul käisin JJV rahvaga Toomemäel tõusutrennis juttu ajamas ja kaasa elamas.

Neljapäeval sain tänu oma toredale perearstile jalale laserravi. Ta on ise jooksja ja tal oli üks äärmiselt fancy masin praksises olemas. 30 minutit, aga mõjus asi. Olen selle võimaluse eest talle nii tänulik. Lisaks teibiti mu jalg uuesti kinni, kuna laseri ajaks pidi vana teibi maha koorima.

Reedel sõitsime Berliini ja tänu massiivsele expole pidime jalgadel talluma tunduvalt kauem, kui oleks soovinud. Korralik väss oli õhtul sees.

Laupäev: võistluseelne soojendus. Käisime härra Jooksjaga koos soojendusel. Tema jooksis minu tempoks ja sai kella järgi taastumisajaks 0 tundi. Mina seevastu aga 25 tundi, sest pulss hüppas kohe üles ja alla ei tulnudki. Jooksime oma airBNB-st Mauerparki ja tagasi. Vahepeal saime järjekordse paduvihma kaela. Neid on siin Berliinis jagunud igasse päeva.

Pühapäev: Berliini Maraton 2019. Kirjutan sellest lähipäevil VÄGA palju pikemalt, aga kokkuvõttes olen oma jooksuga väga rahul ja oma kehale rohkem kui tänulik, et ta pidas kogu selle maa joostes vastu. Ühtlane tempo ja negative split – seda ei oodanud üheski stsenaariumis, aga just nii läks. 😍

Kokkuvõttes:

Nüüd võtan mõneks ajaks aja maha. Nägemist!

3 kommentaari “Treeningpäevik 23.–29.09.2019

  1. Super!!! 👋🏃🏆🍾
    Kui nägin, et võitja jooksis vaid 2sek maailmarekordist nõrgema aja mõtlesin, ehk ikka said rajale.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.