Workout Week 26.02–4.03.2018

26.02–4.03.2018

Esmaspäev: puhkus. Puhkasin eelmise päeva 26 km jooksust. Lihased olid päris valusad.

Teisipäev: lihashooldus. Minu sünnipäev! Tegime puhkepäeva remondist, käisime Werneris söömas, VSpas saunatamas ja kinos “Klassikokkutulek 2” vaatamas. Õhtul käis härra Jooksja jooksmas ja mina kasutasin seda aega lihashoolduseks. Mõnus päev.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Lõigutrenni päev. Kuna esmaspäeval ootab meid ees NATO test (2 min kõhulihaseid ja 2 min kätekõverdusi aja peale, 3200 m jooksu), siis oli meil viimane võimalus teha pikki lõike. 3×1000 m, vahepeal puhkasime istudes, et korralikult taastuda. Pidi olema aeglasem trenn, aga meil Mariaga tulid tempod ikka 4:35, 4:36, 4:27. Ups. 😀 Hästi korralik trenn. Jalad olid makaronid järgmisel päeval.

Neljapäev: kerge jooks. See oli üks tõsiselt raske jooks, sest jalad olid justkui tinast. Lõigutrenn oli korralikult jalgades sees. Jooksin esialgu 30 minutit, siis puhkasin korraks ja jooksin veel 15 minutit. Seejärel rullisin ja venitasin. Pärast trenni oli olemine tunduvalt kergem. 7:26 min/km, 135 bpm.

Reede: BodyPump. Uus kava ehk BP105. Kus see on alles kava, johhaidii. Minu arvates kõik lood mõjuvad täpselt õigesse kohta. Muusikast ei mäleta ma midagi, küll aga on meeles eriti väljaastete lugu, biitseps, triitseps, õlalugu miljoni kätekõverdusega ja seejärel kõhulugu, kus siis nende surnud õlgadega peab suutma veel planku hoida. Huh. Ootan juba järgmist korda, et sellest kavast paremini aru saada.

Laupäev: puhkus.

img_4652

Pühapäev: kerge jooks. Täna tegin hommikul ühe kerge, kiire 40-minutilise jooksu. Üle pika aja jooksin õues. Üllatuslikult väga mõnus oli: päike paistis, -7 kraadi, tuulevaikne, teedel oli lumi ilusti kinni tallutud. Nii võib täitsa joosta. Kevade hõng oli juba õhus. 6:29 min/km, 152 bpm.


Kokkuvõttes:

26.02–4.03.18

Selline natuke rahulikum nädal. Järgmise nädala jaoks konkreetset plaani ei ole, homme NATO test, teisipäeval loodetavasti lihashooldus, kolmapäeval saab kuuldavasti JJV-s seina ääres istuda ja aja peale planki hoida, reedel BodyPumpi ja nädalavahetusel jooksma. Minu viimane puhkusenädal, millest kavatsen viimast võtta.

Üks kommentaar “Workout Week 26.02–4.03.2018

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.