Workout Week 20.–26.11.2017

20.–26.11.2017

Esmaspäev: kerge jooks. Kuna välislähetuse ajaks panin oma trennikaardi pausile, siis esmaspäeval ma veel TYSKi trenni minna ei saanud. Tegin ise peale tööd ühe kerge ja kiire jooksu (6,2 km, 6:27 min/km, 151 bpm) ja siis ruttasin ühe järgmise aasta fotokliendiga kohtumisele.

Teisipäev: BodyPump + rullimine. Üle 2,5 nädala sain viimaks tagasi BodyPumpi minna. Jalgades panin kohe 5+5 kg peale, mis uuesti alustades oli veidi palju, sest mu jalad olid veel reedel sellest trennist täitsa läbi. 😀 Päris raske oli. Käed olid totaalsed makaronid. Tuleb see keha vormimine koos trenni ja toitumisega ette võtta. Liiga kaua juba lõdvalt võetud… Rullimine oli ikka väga valus, sest lihashoolduses pole pidevalt käinud ja kodus ei viitsi ju jumala eest rulli välja võtta.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Alustasime kerge jooksuga. Aeg venis sisehallis nagu tatt. 2,87 min/km, 6:48 min/km, 137 bpm. Edasi tegime harjutusi nii üla- kui ka alakehale. Huh. Need kummilindid on kõige õudsemad asjad üldse. 😀 Kohe on kõik valus. Planku ei jaksa ka enam üldse hoida. Oeh.

Neljapäev: puhkus. Tegelesin kodus hoopis lihvimise ja pahteldamisega. Plaanisin verd annetada ja kuigi hemoglobiin oli rekordiliselt 146, siis Hispaania reisi tõttu minu verd enne jõule ei taheta. :/

Reede: BodyPump. Enne trenni otsustasin natuke joosta (3 km, 6:42 min/km, 134 bpm), sest jalad olid nii valusad ja “kinni”, et need vajasid korralikku soojendust. Pumpis proovisin natuke kergemalt võtta, aga üldiselt oli ikka päris raske.

Laupäev: pikk jalutuskäik. Sõitsin maale ning tegime ühe pikema tempokama jalutuskäigu koos koeraga linna ja koju tagasi.

Pühapäev: tempokas jooks. Olin maal. Mingit sisehallis jooksmise varianti mul ei olnud. Õues oli niiske, tormine ja külm. Vedasin end õue, et teha üks tavaline 7 km ots. Need rajad, kus ma vanasti jooksmisega alustasin. 🙂 Aga külm puges kontide vahele ja siis hakkasin endale tahtmatult tempojooksu tegema. Pole hullu. Taastumisaega näitas muidugi 40 tundi. 😀 5:58 min/km, 164 bpm.


Kokkuvõttes:

20.–26.11.17

Vot selline nädal, täitsa tubli üldjoontes. 🙂 Järgmisel nädala midagi revolutsioonilist plaanis ei ole: ikka kaks Jooks Jõud Venitust, kaks BodyPumpi, rullimine ja nädala lõppu üks pikk matk, kus ma kindlasti mitu korda surma saan. Elame, näeme.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.