Workout Week 27.02–5.03.2017

27-02-5-03-2017

Esmaspäev: puhkus. Minu sünnipäev! 🙂 Olime tööasjus Laulasmaal, seega tuli ‘kena’ 12,5-tunnine tööpäev. Aga sain palju kallistusi ja toredaid kingitusi, näiteks töökaaslastelt ananassi ja ühe tervisliku kingipaki, kus oli sees näiteks suur ja imehea Frooshi smuuti, granaatõun, köögiviljakrõpsud ja palju muud head ja tervislikku. Enamus kommid-šokolaadid läksid sahtlisse härra Jooksjat ootama, mõni ükskik rändas suhu ka. Tuleb tõdeda, et vaatamata päris mitmel  nädalal asjade veidi lõdvemalt võtmisele olen suutnud siiski 8 nädalaga 4 kg alla võtta. Positiivne. 🙂

Teisipäev: lihashooldus. Kuna treener oli sõnad peale lugenud, et pärast 25 km jooksu võiks kaks päeva täiesti puhata, siis Pumpi asemel käisin lihashoolduses. Tuhar ja esireis olid ikka päris hullud. Rull mõjus hästi.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Lõike jällegi joosta ei lubatud, et kindlasti pikast jooksust taastuda. Hea, kui treener ikka silma peal hoiab. 🙂 Minu pikka nägu nähes lubati tavalisse 40 min jooksu kiiremad sutsakad sisse panna, seega 4 blokki, üks blokk koosnes 7 min sörgist ja 3 min kiiremast jooksust. Edasi tegime kerelihastele harjutusi ja ajasime juttu ja üldse oli tore.

Neljapäev: Yin jooga. Venitasime valdavalt jalgu ja hästi mõnus tund oli. Avastasin seda, et mu kohati valusat kanda leevendab lestlihase venitus. Nii, kui selle venitatud saab, kaob valu kannast ära. Õnneks joosta ma veel saan ning spordiortopeedile sain aja alles aprilli lõpuks…

Reede: BodyPump. Minu ilmselt viimane Pump 3 nädalaks, kuna juba järgmisel reedel sõidan ma ju Portugali. Võtsin viimast ja paaris loos katsetasin raskemat kangi, ainult jalgu hoidsin natuke tagasi. 100. programm, olid tore!

Laupäev: puhkus. Sõna otseses mõttes koristasin korterit, korrastasin ja viskasin asju minema ning toimetasin köögis terve päev.

Pühapäev: jooks. Aknast välja vaadates ei reetnud päiksepaiste mitte kuidagi, et see tuul nii lõikav võiks olla. Plaanisin Ihaste sillale minna, aga Ringtee täanava lõpus pöörasin kahtlemata Turu tänavale ja hakkasin jäätunult linna tagasi tulema. Üldiselt oli enesetunne kerge ja aeg läks megaruttu. Poleks seda tuult olnud, oleks täitsa ideaalne jooks olnud. 🙂

Kokkuvõttes:

27-02-5-03-17

Nüüd algas mul 2,5 nädalat puhkust. Järgmisel nädalal on plaanis kaks Jooks Jõud Venitust, loodetavasti saab ka mingeid põnevaid lõike joosta. Lihashooldusesse tahaks jõuda ja joogasse ka. Reedel asume juba Portugali poole teele! 🙂 Ei suuda ära oodata. 2 nädalat Lissaboni poolmaratonini.

Üks kommentaar “Workout Week 27.02–5.03.2017

  1. vauu, kui tubli 8 nädalaga 4 kg on imeline ju 🙂 Ei ütleks sellest isegi ära, kahjuks kõik kommid, ,mis enne jäävad lähevad minu puhul küll kohe suhu 😀

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.