Workout Week 20.–26.02.2017

Kuigi Garmin Connect ei tahtnud koostööd teha ja Sportlyzeriga syncima ma teda ei saanudki, siis lõpuks siiski nädala kokkuvõte. Oli see vast nädal! 🙂

20-26-02-2017

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Ei tohi jätta nädala kokkuvõttega alustamist nädala lõppu, sest nädala algusest ei mäleta mitte midagi. Kui mul nüüd õigesti meeles on, siis tegime kerelihaseid kolmestes puntides ja omajagu planku sai hoitud. Igal juhul minu kõht oli valus ja ega selg ka just puutumata ei jäänud. Oma keharaskusega harjutused on väga tõhusad!

Teisipäev: BodyPump. Küll see 100. kava on ikka hea. 🙂 Panin korralikult raskusi ja surin, aga see oli hea surm. 😀

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Lõigupäev. Seekord oli plaanis peaaegu sama trenn nagu eelmisel nädalal, ainult et väikse modifikatsiooniga. Lõigud olid sellised, kokku tegime neid 2 blokki:

  • 200 m (4:32, 4:30 min/km)
  • 400 m (4:32, 4:34 min/km)
  • 200 m (4:03, 4:05 min/km)
  • 400 m (4:36, 4:34 min/km)
  • 200 m (4:14, 4:19 min/km)

Ja kõige lõppu veel 800 m lõik (4:44 min/km). Tunne oli päris hea ja kiirust oli ka korralikult, tibake rohkem kui eelmisel nädalal. Igal nädalal olen lõike koos Kairega jooksnud ja enam ei kujuta teisiti ettegi. Me vist polegi kunagi selliseid lõike nii kiiresti jooksnud? o_O

Neljapäev: Yin jooga. Sai selg ja õlad hästi korralikult lahti venitatud.

Reede: BodyPump 120. Vabariigi aastapäeva puhul tähistasime traditsioonilise 2-tunnise BodyPumpiga. Seekord retroteemalisega, kuigi kostüümi mul polnud. Lood olid valitud ka kavadest 50–60, sellised korralikult lühikesed ja kohati natuke veidra muusikaga. 😀 Väga äge oli tegelikult, selline mõnus energia oli saalis. Igal juhul raskustega tagasi eriti ei hoidnud ja see andis endast tunda ka. Üle pika aja sain lihased korralikult valusaks.


Laupäev: puhkus. “Nautisin” valusaid lihaseid ja pidasin maal sünnipäeva (ehk sõime kõhud head-paremat täis).

Pühapäev: sünnipäevajooks. Jätkasin traditsiooni: oma sünnipäeval jooksen aastatele vastava arvu kilomeetreid. Kuna mu sünnipäev on homme, siis jooks toimus täna. Ehk siis 25 km TYSKi tiimiga lumes sumpamist. No tõesti: selline lumi oli maha tulnud, et andis ikka joosta sellisel ebatasasel ja libedal pinnasel. Väsitas jalad korralikult ära. Juurde veel BodyPumpi lihasvalu, mis natuke kiusas, siis oli hea kompott koos. 😀 Aga siiski oli väga tore! 🙂 Käisime Kõrveküla pool ja lõppu jätsime ka Lossi tõusu, mille seekord võtsin kõndides. Päris ära ei hakanud end tapma.

Minu jooksusõprade tiim tegi mulle veel nii armsa kingituse: saan nüüd koormustestile minna (oligi ammu aeg minna) ja endale midagi kasulikku Rademarist vaadata. Kaart oli muidugi kõige armsam ja selliste kullatükkidega minu elus on unistuste poole lendlemine kindlasti palju kergem ja toredam. Aitäh teile! Olete parimad!


Kokkuvõttes:

Vot see oli alles nädal! Töörindel oli tubli ja produktiivne töömesilane ning trenni sai väga korralikult tehtud. 🙂 Tänasega said lukku ka veebruari jooksukilomeetrid, mida kogunes minu jaoks väga palju: 136,47. Olen rahul.

Homme, oma 25. sünnipäeval pean tööasjus hoopis Põhja-Eestis olema. Aga mis seal ikka, tööinimese elu. 🙂 Järgmisel nädalal kavatsen üldiselt trennidega kergemalt võtta ja esmaspäeval-teisipäeval puhata, kolmapäeval ikka Jooks Jõud Venitus, neljapäeval rahulik jooga ja reedel (viimane tööpäev enne puhkust!) BodyPump. Pühapäeval proovin jooksma jõuda ja lõpuks saabub koju härra Jooksja, mis loomulikult südame sees laulma paneb. Tõotab tulla asjalik ja tore nädal.

PS! Vaadake vahel mu fotoblogisse ka. 😉

2 kommentaari “Workout Week 20.–26.02.2017

  1. Palju õnne sünnipäevaks! 🙂
    Huvitav traditsioon, Sul oli see nüüd 3. kord? Hästi läheb siis võtan omal ka selle sünnipäeval kavasse. 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.