Workout Week 9.–15.01.2017

9-15-01-2017

Esmaspäev: puhkus. 12-tunnine tööpäev.

Teisipäev: BodyPump. Viimane kord kava 99 ja ma pole end trennis ammu nii suurepäraselt tundnud! Tunne oli hea, jõudu jagus ja isegi raskusi suurendasin peaaegu igas loos. Jään seda kava igatsema. 🙂

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Läksin varem kohale, et pikemalt joosta. Muidu oli kavas eritrenn plangu ja seina ääres istumise challenge’iks. Minul olid lihased BodyPumpist nii ‘mõnusalt valusad’, et nii planku kui wall-siti sai ainult 3 minutit tehtud. Kergelt öeldes feil. 🙂 Seekord oli seina ääres istumisel rangemad reeglid ka, nimelt ei tohtinud käsi reite peal hoida. Hiljem jooksime veel natuke ja rullisime. Oi kui valus oli. Nagu ikka. 

Neljapäev: puhkus. 

Reede: jooks. Venitasin aega peaaegu kella 20ni ja lõpuks ikka otsustasin jooksma minna. Hästi mõnus õhtune jooks oma Tartu lemmikrajal oli. Ei kahetsenud kordagi, et end mugavalt diivanilt üles olin ajanud.

Laupäev: BodyPump. Väga eriline trenn, kuna sellel päeval tegi terve maailm esimest korda BP 100. kava. Selles on antud ka 4 lisalugu (kükid, selg, väljaasted, õlad), mis me ilusti ära tegime. Kõik TYSKi 3 BP treenerit olid ka kohal. Energia oli korralik. Hullult äge ja raske kava tundus, ootan juba huviga järgmisi trenne, kus äkki midagi meelde ka jääb. 😀 Lihased igal juhul jäid haigeks.

Pühapäev: puhkus. Käisin oma haigete lihastega Tartu Joogakeskuses põrandal roomamas, et beebi ja vanema joogat pildistada. Huh. Füüsiliselt võttis puhta läbi ja higi voolas. Äge uus kogemus igal juhul.


Kokkuvõttes:

9-15-01-17

Järgmisel nädalal tahaks väga jõuda 2 Jooks Jõud Venitusse, vähemalt 1 BodyPumpi ja loodetavasti ka lihashooldusesse. Samuti oleks plaan nädalavahetusel jooksma minna, sest minu sünnipäevajooksuni (25 km) on aega vaid 6 nädalat ja vaikselt võiks selleks valmistuma hakata. 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.