Workout Week 12.–18.12.2016

12-18-12-2016

Esmaspäevast neljapäevani olin tööreisil Šotimaal, kus tutvusime kohalike sotsiaalsete ettevõtetega. Oli tore, sain palju targemaks, aga tegu oli väga tiheda päevakava ja väsitava reisiga, kuna lennud väljusid varahommikul / öösel. Ma olen ikka täitsa läbi veel omadega ja viimased hommikud olen tegelenud ainult enda välja magamisega.

img_9109

img_9206

img_9240

Reedel käisin BodyPumpis. Kavas olid kõik kõige pikemad lood läbi aegade, lisaks lisalugu rinnalihasele. Huh, kuidas võttis läbi. Jalad värisesid all ja järgmisel päeval oli ikka väga kange olla. Käed on pagasi tassimisest ja sellega läbi Amsterdami lennujaama jooksmisest päris läbi.

Nädalavahetusel plaanisin teha pika jooksu. Laupäeval kuidagi ei jõudnud, muudkui toimetasin. Pühapäeval polnud õiget tunnet sees. Tegin ühe lühikese 6 km jooksu ja viskasin jalad diivanile. Käib kah.

Järgmine nädal ehk jõulunädal saab jälle parajalt hullumeelne olema. Töö, trenn, mööda Eestit ringi sõitmine ja perekondade külastamine. Kas see elutempo kunagi vaiksemaks ka jääb? Vist ei.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.