Workout Week 19.–25.12.2016

Häid jõulupühi teile kõigile! 🙂 Võtame möödunud nädala lühidalt kokku.

19-25-12-2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Tavapärane kerelihaste päev igasuguste tõstete, pöörete ja plankudega. Korralikult võttis läbi.

Teisipäev: lihashooldus. Kuna tunnis oli ainult 4 inimest, saime teha paarisharjutusi ja natuke rullida ka. Nimelt masseerisime tennisepalliga teineteise turjapiirkonda ja tuharat. Ma lihtsalt tahtsin sellesse valusse ära surra, nii hull oli. Seljas oli mitmeid krudisevaid sõlmekesi, mis tegid põrguvalu. See istuv töö ei ole ikka nali.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Iga-aastased “jõulukatsed”. Seekord tegime kohalt kauguse, plangu ja seina ääres istumise asemel NATO testi. Aasta alguses teeme ka plangu ja istumise ära. Kes ei tea, siis NATO testi kuulub 2 minutit kätekõverdusi (varvastel ilma kordagi põlvi maha panemata), 2 minutit istessetõuse (küünarnukkidega põlvede puudutamine) ja 3200 m jooksu. Kätekõverdusi tegin 35 tükki, neist valdava enamuse esimese minutiga, teisel minutil tuli neid ikka piinlikult vähe ja rohkem oli tegemist enda kätel hoidmisega. Aga 35 pole paha. 🙂 Kõhulihaseid tuli 63. Oleks lootnud rohkem, aga pole paha. 3200 m jooksin ära 17:13-ga. Pingutasin endast kõik välja, ühtegi ringiaega ega midagi muud kellalt ei vaadanud. Lihtsalt jooksin. Off-seasoni kohta 3200 m 5:23 min/km tempos pole minu kohta üldse paha. 🙂 Kokku läbisin NATO testi 249 punktiga. Tunni lõpus hoidsin minutikese planku ka ja sellega sai jõulukatsed lõppenuks lugeda.

Neljapäeval ja reedel tegelesin jõulupidustusteks ettevalmistusega ja trenni ei jõudnud.

Laupäev: jooks. Pärast pikka üht- ja teistpidi kaalumist läksime lõpuks härra Jooksjaga siiski õue jooksma. Oli lausa tormiselt tuuline ja kohati sadas vihma. Õnneks joostes asi üldse nii hull ei olnud. Esimesed 3,5 km sain taganttuules hea madala pulsiga kiirelt tšillida ja kõik oli super. Tagasitee oli juba tunduvalt raskem, vastu seda tuult punnides. Aga enesetunne oli 100 korda parem kui enne jooksma minekut. Hea, et üks trenn ikka jõulupidustuste hulka ära mahtus.

Pühapäev: puhkus.


Kokkuvõttes:

19-25-12-16

… ja homme 30 km jooksumatkale vatsast vabanema. Juhei!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.