Workout Week 5.–11.12.2016

5-11-12-2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Traditsiooniline kerelihaste päev. Alguses jooksime veidi, siis tegime individuaalharjutusi kõhule ja seljale ning hiljem paarisharjutused topispalliga. Samuti saime jälle plankusid hoida, samal ajal kui paariline 230 m sörkis. Ehk siis 6+ minutit planku kindlasti. Ei taha mõeldagi, et varsti on meie traditsioonilised JJV jõulukatsed ja seal tuleb seda planku ju veel kauem hoida. Oeh. Saab põnev olema. 😀

Teisipäev: BodyPump. Tegime sama kava nagu eelmisel reedel. Ehk siis väga korralik kava. Raskused võtsin ka samad ehk siis minu jaoks veidi väljakutsuvad. Ellu jäin, aga järgmine päev andis eriti alakeha tunda, et trenni sai tehtud.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Jalapäev. Esiteks jälle veidi jooksu ja siis alustasime mitmesuguste harjutustega jalgadele ja eriti tuharale. Puusatõsted, jala’löögid’ ja muud nn oldschool aeroobika harjutused. 😀 Kui tavaliselt mul väga ei õnnestu oma tuharat tööle panna, siis need harjutused mõjusid. Neljapäeval ja reedel olin ma korralikus kannivalus. 😀

Neljapäev: puhkus.

Reede: BodyPump. Kui oled nii üleväsinud ja päeva jooksul korralikult söönud ka pole, siis pole vaja trenni ronida, vaid peab koju magama minema. 🙂 Ma muidugi tahtsin trenni minna, aga olin seal tühjaks pigistatud sidrun. Üpris jõuetu ja mannetu. Aga õnneks olid kavas kõik läbi aegade kõige lühemad lood ja selle arvelt 4 lugu kõhule. Seega elasin üle, aga liialt palju nautida ei suutnud, sest keskendumine oli mu enda tõttu puhas null.

Laupäev: puhkus. 

Pühapäev: pikk jooksumatk. Käisime sarnasel ringil nagu üle-eelmisel pühapäeval (Anne kanal, Ihaste tee, Annelinn, Räpina mnt, Ihaste, Karlova, Toomemägi), aga alustasime hiljem ja lõpuks käisime veel Toomemäel ka. Seekord oli aga parajalt külm see olemine, tagumik ja reied läksid jäässe, lõpuks ka sõrmed, mis enam ei paindunud. Ei ole nali see talvel sportimine. Igal juhul möödusid need 3 tundi ruttu ja oleme jälle samm lähemal pärast jõule pika matka edukalt läbimisele.


Kokkuvõttes:

5-11-12-16

Kokkuvõttes oli väga aktiivne nädal, pole ammu seda juhtunud, et kokku tuleb peaaegu 9 tundi puhast trenniaega. Märkamatult kogunesid need tunnid. Igal juhul järgmine nädal tuleb väga passiivne, kuna sõidan homme varahommikul tööreisile Šotimaale ja naasen alles neljapäeval. Ehk siis vähemalt 3 trennivaba päeva, mis kindlasti ei tähenda puhkust, sest mis puhkus see istumine ja targaks saamine ikka on. Aga jälle uus sihtkoht, mida läbi lennuki- ja bussiakna avastada. Seegi tore. 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.