Workout Week (19.–25.09.2016)

19-25-09-2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Kõigepealt jooksime kergelt 40 minutit. Olen kokku viinud, et kruusatee ei sobi mulle. Kohe hakkab luuümbris tempe tegema. Käisime nimelt Tähtveres eal discgolfi radadel. Edasi jätkasime kerelihastega, mis pole mitmeid kuid korralikult trenni saanud. Piinlik. Vägagi. Õnneks planku jaksasin veel hoida ja topispallidega sain ka hakkama. Aga järgmistel päevadel olid kerelihased kutud.

Teisipäev: lihashooldus. Rullimine oli hea. Valus, kohati väga valus, aga hea.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Kavas oli Lossi mäe trenn. Jooksin kodust TYSKi ja sealt läksime väikse ringiga Toomemäele. Võimlesime veidi ja tegime jooksuharjutusi. Edasi oli plaanis mäkkejooksud (3–5 tk, tunde järgi) Lossi tänavalt üles, umbes 270 m sirge. Huh, kus see ikka võtab läbi. Ma piirdusin kolmega, sest kolmas oli juba väga kangutamine. Jalad olid piimhapet täis ja kops koos. Sörkisin koju ja oligi trenn läbi.

Neljapäev: puhkus.

Reede: kerge jooks. Pärast väga pikka tööpäeva Tallinnas ja autos istumist tahtsin lihtsalt end liigutada. Tegin hästi kerge ja ülimõnusa jooksu. Pulss oli uskumatult madal (142 bpm), aga tempo ka ligi 8 min/km, kuid ma siiski olen pulsi üle õnnelik. Ahjaa, sinna jooksu sisse kuulus ka täiskiirusel üks Lossimäe tõus. 😀 Ilmselt kolmapäevast jäi väheseks, et jalad mind sinna viisid.

Laupäev: kerge jooks. Mõnus jooks õhtuses seenevihmas. Pulss enam nii ilus ei olnud (151 bpm), aga enesetunne oli siiski väga hea.

Pühapäev: rattasõit. Tegin ühe tunniajase ja madala pingutusastmega sõidu. Olen juba ammu oodanud ilusat päikselist ilma, et üks mõnus rattasõit teha, ja täna oli see käes. Peaaegu tuuletu, soe ja päikseline. Ainult silma ja suhu lendavad putukad ajasid hulluks. 😀 Ilmselt selle aasta viimane sõit.


Kokkuvõttes:

19-25-09-16Järgmisel nädalal ootab siis ees 2 võistlust ja palju tööd, mis ootab ära tegemist.

3 kommentaari “Workout Week (19.–25.09.2016)

  1. “Käisime nimelt Tähtveres seal discgolfi radadel.”

    Need on siiski igipõlised suusa ja jooksu, mägiratta ja suusaimitatsiooni rajad-kettaloopijad on sinna lastud üksnes sporditegijate armust 🙂

    Meeldib

  2. Homme siis jälgi hoolega tuult , eriti tagasiteel Annelinnast -ära jää kunagi üksi tuult lõikama vaid leia endale suur selg kelle taga joosta.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.