Maratonijärgne nädal (12.–18.09.2016)

12-18-09-2016

Esmaspäev: rabas jalutamine. Võtsin töölt päeva vabaks ja käisime härra Jooksjaga Meenikunno rabas jalutamas ja sushipiknikku pidamas. Lihased olid mõlemal lühidalt öeldes väga valusad, aga liikuma pidi, sest see kohe kindlasti aitab taastuda. Õhtuks jäid ka need lihased valusaks, mis enne tunda väga ei andnud. Ehk siis valusad olid: sääred, reied (eriti eest ja ka tagant), tuhar, selg, kõhulihased, rinnalihas (väga hull), õlad. Valusad ei olnud pmst ainult triitseps ja biitseps. 😀

Teisipäev: lihashooldus. See oli kõige hullem päev. Sõitsin hommikul bussiga tööle, tagasi tulin jalgsi, aga niiii aeglaselt. Olin üpris naljakas vaatepilt. 😀 Õhtul käisin lihashoolduses, kus kõik oli valus, aga reie esikülg oli kõige hullem üldse.

Kolmapäev: puhkus. Lihased oli peaaegu normis, teisipäevane rullimine aitas tohutult.

Neljapäev: puhkus. Ei olnud veel tahtmist midagi teha, kuigi lihasvalu oli kadunud.

Reede: kerge jooks. Otsustasin esimesed maratonijärgsed jooksusammud teha reedel. Pool tunnikest, Anne kanali ja Emajõe äärne väike 4 km. Tempo tuli tunde järgi, 7:52 min/km. Pulss oli kohe ülimadal minu jaoks: 142 bpm. Hästi mõnus oli. 🙂

Laupäev: puhkus. Õigemini oli väga tegus päev fotograafina. Tartu-Tallinn-Jõhvi.

Pühapäev: ujumine. Kui juba idas olla, tuleb ära kasutada fakt, et ujula pilet maksab 2,5€. Veidi ajas närvi, et prillid tahtsid vett sisse ajada, aga muidu väga tore trenn. Kerge 500 m rinnuli, 500 m krooli, 300 rinnuli, 200 krooli.


Väga sündmustevaene nädal trennide mõttes. Puhkasin, taastusin. Ega see maraton nali ei ole.

Järgmisel nädalal üritan jõuda Jooks Jõud Venitusse, äkki korra ka Pumpi (igatsen!), lihashooldusesse ja natuke ka iseseisvalt joosta. Eks näis. Töögraafik natuke ajab eraelulisi plaane, sh trenniajad sassi, aga eks näis. Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab!

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s