1 nädal maratonini (29.08–4.09.2016)

29.08-4.09.2016

Esmaspäev ja teisipäev: plaaniline puhkus.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Minu jaoks väga kerge trenn ja lulli löömine, sest väga trenni teha ei lubatud. 😀 Jooksime natuke soojaks, tegime jooksuharjutusi ja võimlesime. Suur enamus jooksis Cooperi testi, mina kekslesin niisama, kuna minu jaoks jäi see liiga karmiks, arvestades eelmise nädala trenne. Chill trennipäev.

Neljapäev: puhkus.

Reede: kerge jooks. Tegin hästi kerge võistluseelse jooksukese, pool tunnikest. Kohtasin Kristelit ka, tore oli üle pika aja näha ja joosta. 🙂

Laupäev: puhkus.

Pühapäev: Jüri Jaansoni 2 Silla jooks. Ei läinud aega jooksma, vaid maratonitempo lähedaselt jooksma, see ei õnnestunud. 😀 Tulin 6:00 tempos hoopis. Sellise sotsiaalne ja tegelikult mõnus jooks oli, aga muidugi korralikult ebamugavustsoonis, kuid allpool anaeroobset. Loodame, et läks enne maratoni asja ette.


Kokkuvõttes:

28.08-4.09.16

Ainult 1 nädal maratonini! Huh, nii põnev. 🙂 Loodan järgmisel nädalal tööl kuidagi ellu jääda ja reede ikkagi vabaks saada. Millalgi peab natuke puhkama ja magama ka. Trennid saavad lebod olema ja kõige rohkem ootan juba seda aega, kui saab süsikaid laadima hakata. 😀

PS! Kes veel pole mu maratoni aega ennustanud, siis seda saab teha SIIN.

Üks kommentaar “1 nädal maratonini (29.08–4.09.2016)

  1. Viimane nädal maratonini, milleks oled pikalt valmistunud on vaimselt raske. Tihtipeale kartus ennast trennis liiga palju väsitada, vigastada pärsib elutegevust. Enamasti ongi kaks strateegiat, kas palju puhata või palju trenni viimasel nädalal:) Mina eelistan palju trenni, sest nii lähevad päevad kiiremini ja aju puhkab. Pole aega üle mõelda.
    Öeldakse, et viimase nädalaga pole võimalik enam paremaks saada ja pigem võib enda maratoni ära rikkuda. Ma pole päris nõus sellega. Eeldusel, et vorm on tõesti kehv, võib viimase nädalaga õige treeninguga väga palju paremaks saada. Igal juhul edukat maratoninädalat.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.