3 nädalat maratonini (15.–21.08.2016)

3 nädalat maratonini… See paneb kõhu seest juba täitsa keerama. Eriti arvestades seda, et see nädal kulges suuresti trennidest eemal olles.

15.–21.08.2016

Esmaspäev: puhkus. See oli täiesti planeeritud puhkus, ei olnud valmis jooksma ei jalad ega süda.

Teisipäev: puhkus. Tegelikult tahtsin rulluisutada veel viimast korda enne pühapäevast võistlust, aga mida polnud, oli aktsepteeritav ilm. Oli ainult vihm, vihm, vihm. Tekkis mõte jooksma minna, aga mõtteks see jäigi. Eks siin oli omajagu laiskust ka mängus, mida praegu enam olla ei tohiks. Pärast maratoni laisklen, kui tahan, praegu… ei. Kulutasin aja hoopis 3-tunnisele uinakule… Kuidas üks istuv töö (ja stress?) nii palju väsitada saab?

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Ilm oli jätkuvalt kehv ja trenn möödus sisetingimustes. Jooksime 30 minutit, seejärel tegime päris korraliku osa kere- ja seljalihastele ja siis rullisime. Hästi hea tundega trenn oli, mõnusa emotsiooniga tulin ära. 🙂

Neljapäev: puhkus. 

Reede: puhkus. Mõtlesin natuke võistluseelset jooksu teha, aga mõtteks see vaid jäigi. Laiskus!

Laupäev: Tartu Suvejooks. Jooksin 5 km. Julmalt palav oli, hambad ristis rekordit jooksma ei läinud, vaid lihtsalt võistlusmelu nautima. Plaan läks korda. 🙂 Aeg polnud ju kah väga viga selle kohta, et alles sai poolikut joostud.

Pühapäev: Tartu Rulluisumaraton. Huuuh, ma olen elus ja mitte ainult! 🙂 Rulluisumaraton on mu selle aasta üks kõige säravama emotsiooniga võistlusi. Lühike, aga nii lahe. 10 km võiks seal järgmisel aastal ka sõita. Tore oli.

Kokkuvõttes:

15.-21.08.16

Hakkan nüüd hoolega mõlema võistluse kokkuvõtteid kirjutama ning üritan järgmisel nädalal selle laiskuseussi enda seest välja saada. Maratonini on jäänud 3 nädalat ning ainult järgmine nädal on veel teoreetiliselt selline, kus tegelikult saab korralikult trenni teha. Ilmselt oli sellist kerget nädalat mulle lihtsalt vaja. Järgmisel nädalal on plaanis kindlasti ka viimane pikem jooks, lisaks ühistrenn ja veel paar kergemat jooksukest. Let’s do this!

4 kommentaari “ 3 nädalat maratonini (15.–21.08.2016)

  1. Väga hea rulluidutamise 10km aeg, eriti veel arvestades seda, et sa alles paar kuud tagasi esimest korda elus rullikad alla panid! Tubli oled 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.