4 nädalat maratonini (8.–14.08.2016)

8.–14.08.2016

Esmaspäev: rahulik lühike jooks. Tegin ühe hästi kerge õhtuse jooksu Tähtveres ja Emajõe ääres. Ilm oli super, rada oli super, ainult et pulss kippus sellise tempo kohta liiga kõrgele minema (7:23 min/km ja 155 bpm). Mingi väsimus oli sees, ilmselt natuke hullumeelsest nädalavahetusest.

img_7321

Teisipäev: puhkus.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Olin eelnevatest tööpäevadest nii läbi ja väsinud, et kaalusin väga tõsiselt trenni mitte minemist. Läksin aga ikkagi kohale ja tegin ka 2×1000 m kaasa (5:19 ja 5:21, vahel 5 minutit pausi ehk paigal seismist ja puhkamist). Võib-olla ei oleks pidanud, aga tagantjärele targutada pole mõtet. Kokkuvõttes: kui oled väsinud, siis puhka, olemata sellest, millised võistlused sul ees on.Neljapäev: rulluisutamine. Teisipäevase rulluisutrenni jätsin väsimuse tõttu ära, aga neljapäeval otsustasin natuke veereda, sest rulluisumaraton on juba järgmisel pühapäeval. Liiklesin Anne kanali ümber ja Ihaste teel. Harjutasin natuke ühel tõusul ja oligi kõik. Midagi palju teha ei julgenud, et mitte jalgu ära väsitada laupäevaks (kas see õnnestus, on iseasi…).

Reede: puhkus.

Laupäev: Eesti Ööjooks (21,1 km). Mul pole ammu nii rasket võistlust olnud. Algusest peale olid jalad tühjad ja valusad ning viimased 9 km jooksin ainult hingega, sest jalad olid alt kadunud. Ei tea, küllap siis oli midagi paigast ära. Finišisse jõudsin täpselt alla 2:15, seega suhteliselt sama aeg, mis 2 aastat tagasi Rakveres. 🙂 Eks järgmisel nädalal kirjutan oma katsumustest pikemalt.

Pühapäev: puhkus. Kannatan valutavat keha ja taastun.


Kokkuvõttes:

8.–14.08.16

Maratonini jääb vaid kõigest 4 nädalat. 4!!! Ma veel mõtlen, kas viitsin laupäeval Suvejooksule 5 km sörkima minna või mitte, ilus medal ja jooksusärk kisuvad ikka minema. 😀 Pühapäeval on siis ees Tartu Rulluisumaraton 10 km, loodame, et vihma ei saja. Ülejäänud nädal on lahtine, vaatan enesetunde järgi, mida teen ja mida mitte.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.