8 nädalat maratonini (11.–17.07.2016)

Nagu näete, on lõpuks alanud countdown SEB Tallinna maratonini. Tuleb hakata vaikselt rohkem ja pikemalt jooksma ning ennast maratonilainele häälestada.

11.–17.07.2016

Esmaspäev ja teisipäev: puhkus. Kuna Tartu Mill Triatlon oli väsimusena kehas veel sees, siis puhkasin kohe mõnuga rohkem.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Tegime Mariaga kerge jooksu, mõned jooksuharjutused, veel natuke jooksu ja rullisime. Läksin jooksuga trenni ja tulin tagasi, seega kokku sai täitsa korralik trenn.

Neljapäev: rulluisutamine. Käisin esimest korda oma blogiauhindadelt võidetud uiskudega sõitmas. Äge oli, mulle meeldis! Kuna mul oli tol päeval nii kiire, sest pidin maale sõitma, siis jõudsin ainult pool tunnikest sõita. Kindlasti ei jää see trenn viimaseks. Mul on rulluisutamisega juba oma plaan. 😉

Reede: puhkus.

Laupäev: 1 h jooks. Jooksin ühes suunas 30 min ja siis sama teed tagasi. Et igav ei oleks, kuulasin üle tüki aja ka muusikat. Proovisin sellise enam-vähem maratonitempoga joosta ja tund aega oli täitsa nauditav. Kuidas ligi 5 h sellises tempos vastu pidada… Eks näis.

Pühapäev: pikk jooks. Seekord jooksin tund aega ühes suunas ja tund tagasi. Kokku 16 km. Ilm oli mõnusalt pilvine ja enesetunne üldiselt hea, kuigi viimased 30 minutit oli liiga hull kangutamine. Aga koju oli ju kuidagi vaja saada. 😀

Kokkuvõttes:

11.-17.07.16

Selline pooleldi puhkamise ja pooleldi vaikselt treenimise nädal oli. Edaspidi üritan järgmised 2-3 nädalat kuni Rakvere Ööjooksu poolmaratonini jälgida umbkaudu sellist kondikava, et teisipäeval, kolmapäeval, laupäeval ja pühapäeval jooksen. Plaanis on nii rahulikud lühikesed ja pikad jooksud, kerged fartleki moodi jooksud ja lõigutrennid. Kui jaksu ja tahtmist on, astun vahel neljapäeviti ka BodyPumpist läbi või rullitan natuke. Kindlasti jääb plaani 2 puhkepäeva esmaspäeval ja reedel. Sounds like a plan. 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.