Workout Week 20.–26.06.2016


20.–26.06.2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Üpris tavaline päev: tegime 40 minutit jooksu ning seejärel umbes sama palju kerelihastele. Jooks oli ausalt öeldes kohutav: õues oli päris soe ja õhuniiskus oli meeletu. Lihtsalt vastik oli sellises saunas joosta. Jäin ellu, aga pulss oli kõrge ja midagi meeldivat ei olnud. Kerelihastes tegime kõiki asju pikkades 10-minutilistes blokkides: 10 min igasuguseid keretõsteid, 10 min igasuguseid seljaharjutusi, 10 min plangu ja pallide kombinatsiooni jne. Kujutate ilmselt ette, et see oli väga tõhus trenn. Järgmisel päeval sai lihaseid valutada küll.

Teisipäev: puhkus. Sellel päeval sain oma magistrikraadi. 🙂

Foto:
Foto: UTTV

Kolmapäev: lühike rattasõit. Sain esimest korda elus klippide ja rattakingadega sõita, seega oli väga palju õppimist ja püüdu mitte pikali kukkuda, sest unustan jalad lahti klippida. Seekord õnnestus. Väga pikalt ei viitsinud sõita, teha oli palju ning jalad vajasid uue kingaga harjumist.

Neljapäev: ujumine. Sõitsime härra Jooksjaga Pühajärve äärde, mina ujusin, tema jooksis. Pühajärves ujumine kindlasti tasus end laupäevasel triatlonil kuhjaga ära. Ujusin seal igas suunas ja igas stiilis mitu korda edasi-tagasi, kokku 35 minutit. Sain üle läbipaistmatu vee kartusest ja ujumine avavees läks kuidagi väga hästi. Üdini positiivne trenn. 🙂

Reede: rabamatk. Oli teoreetiliselt puhkepäev, ainult rabamatk kujunes pikemaks ja palavamaks kui plaanitud. Jalad olid natuke liiga läbi.

Laupäev: Valga Valka Helen Triatlon. Õues oli üle 3o kraadi kuuma, päike põletas ja sain korralikult surma. Paari päeva pärast kirjutan pikemalt.

IMG_6897

Pühapäev: puhkus. 


Kokkuvõttes:

20.–26.06.16

Järgmisel nädalal ikka plaanis nii ujuda, ratast sõita kui ka joosta. Viimane korralik nädal enne Tartu Mill Triatlonit. Kuhu kaob aeg?

PS! Palju õnne meile kõigile. Minu spordiblogi sai täna 3-aastaseks. 🙂

4 kommentaari “Workout Week 20.–26.06.2016

  1. No ikka nii tubli Margit :). Ootan juba triatlonipostitust. Palju õnne veelkord magistrikraadi puhul ja muidugi palju õnne blogi sünnipäevaks :D. Loodan, et jätkad edaspidi meie rõõmustamist oma huvitavate ja kaasahaaravate postitustega 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.