Workout Week 6.–12.06.2016

6.–12.06.2016

Esmaspäev: puhkus. Olin eelneva pühapäeva Rapla 10 km rekordi järel ikka täiesti läbi. Esmaspäeval ärgates olin julmalt väsinud ja kõik alakeha lihased olid valusad. Käisin hoopis pikemalt kõndimas ja liigutasin end kergelt.

Teisipäev: rattasõit. Tegin hästi kerge ja mõnusa rattasõidu. Ihastes eksisin jälle ära 😀 , aga seekord õnneks ei pidanud ekslema. Läksin kogemata küll teisele teele, kui plaanisin, aga jõudsin ilusti siiski Ihaste silla juurde otse välja. Success!

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Jooksutrenni tegime sisehallis, sest ilm pööras ära. Kõik, kellel oli plaanis nädalavahetusel võistelda, sörkisid kergelt pool tundi, seejärel võimlesime, tegime jooksuharjutusi ja 3 kiirendust ning sörkisime veel 10 minutit. Hiljem rullisime pikemalt. Hästi mõnus trenn oli.

Neljapäeval ja reedel puhkasin, et laupäevasel võistlusel värske olla.

Laupäev: Narva Energiajooks. Jooksin oma poolmaratoni rekordi, jejejeejeee. 🙂 Varsti kirjutan pikemalt.

Pühapäev: puhkus. Olin Melliste triatlonil kohtunik. Külm, aga siiski tore oli. Jalalihased on siiani poolmaratonist nii valusad, et käin nagu puujalg ringi.

Kokkuvõttes:

6.–12.06.16

Milline nädal! Magistritöö kaitstud, kõrgharidus käes, diplomitööst Eesti Päevalehes artikkel, samuti mainiti mu artiklit raadiouudistes, poolmaratoni isiklik rekord ja parima spordiblogi tiitel. 🙂 Loodame, et sama edumeelne elu jätkub.

Nüüd on jäänud vähem kui 2 nädalat esimese triatlonini Valgas ning vähem kui 4 nädalat Tartu Mill Triatlonini. Hakkan vaikselt treeningplaani/kondikava mõtlema, kuhu peale jooksmise mahutada ÜKE, ratas ja ujumine. Täna (esmaspäeval) igal juhul puhkan veel, ravin lihaseid ja üritan kiirelt taastuda. Kui keegi on poolmaratonist sama haige, siis andke endast märku. Tahaksin teada, et ma pole üksi. 😀

5 kommentaari “Workout Week 6.–12.06.2016

 1. Eile ma olin küll selline, nagu oleks peksa saanud, aga siis tegin veidi jitsi peale ja täna on juba täitsa inimese tunne, õhtul lähen vist kergele sörgile 🙂
  Aga samas mul on ka palju kergemad (khmh, rekordivabad) nädalad olnud selja taga 😀

  Meeldib

   1. Kui jalad ideaalsed, siis vähe pingutasid. Mul oli ka eile taastav 8km plaanis, aga jalad nii valusad, et ei läinud. Täna juba inimese tunne. Teen täna. Aga mis valemiga ma kolmapäev Kohilas 1500m jooksen, see on küsimus.

    Meeldib

 2. kuhu peale jooksmise mahutada ÜKE

  Vahetul võistlusperioodil võiks ÜKE jmt üldse unustada või kui hirmus tahtmine on sellega tegeleda siis 10-15 min-st peale vastupidavustreeningut on enam kui küll.
  Poolmaratonist taastumine võtab ca 2 nädalat nii et ega järelejäänud ajaga midagi ei arenda nii ehk teisiti.

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.