#EBA2016

Oleks vist aus ja õige, kui mina ka Eesti Blogiauhindadest kirjutaksin.

Ausalt öeldes olin ma sinna üritusele minnes ikka nii väsinud. Hommikul sai Narvas joostud poolmaraton ja siis tuli veel Tallinna sõita. Õnneks oli härra Jooksja minuga kaasas, vastasel juhul poleks ma sellele üritusele juba puht logistiliselt kuidagi minna. Tallinna jõudsime teetööde tõttu suhteliselt viimasel hetkel. Kiirelt tõmbasin autos endale kleidi selga ja kontsad alla (päkad üldse ei löönud jooksmisest tuld, mkm) ning kiirustasime Wabadusse.

Üllatusena oli Wabaduses ukse taga järjekord poolde Vabaduse väljakusse. Ootasime siis rahumeeli seal oma 10 minutit. Hiljem selgus, et esimestele tulijatele jagati kingikotte, eks sellest ka järjekord. Edasi liikus saba palju ladusamalt. Kui peopaika kohale jõudsime, oli see juba korralikult rahvast pungil. Suhteliselt palav hakkas ka. Juba jõudsin karta, et mu enda tehtud meik sulab raudselt maha ja leian netist hiljem eriti ’ilusad’ fotod. 😀 Õnneks polnud asi nii hull.

Kohtusin seal nii mõnegi tuttava blogijaga, näiteks Kati, Briti, Laura, Merlini ja Marisega. Enamus rahvast oli minu jaoks üpris tundmatu, sest ma tegelikult väga paljusid blogisid üldse ei loe. See on puhtalt minu enda viga muidugi.

Kuna rahvast oli palju, siis istumiskohta meil endale leida ei õnnestunud. Jalad muutusid päris valusaks, aga ilu nõuab ohvreid ilmselt. Õnneks leidsime ühe laua, kus vaikselt toetudes toimuvat jälgida.

Auhinnad jagati ära ühe jutiga ja üpris heas tempos. Meile nii sobis. Natuke imelik oli see, et 2. ja 3. koha omanikele anti vaid diplom, aga see ilmselt ongi kõige tähtsam kink ja tunnustus, seega pole viga. Eelmisel aastal minu mäletamist mööda said ka nemad kingikoti. Hea meel oli selle üle, et väga paljud minu lemmikud said kohad esikolmikutes.

Kui tuli aeg spordiblogide top 3 välja kuulutada, siis oli natuke ärev olla küll. Oskasin ette aimata, et mingi koha ma ilmselt saan, aga selles ma küll kindel ei olnud, et ma võidan. Läks aga nii, et see esikoht mulle tõesti sülle potsatas. 🙂 Aitäh teile kõigile, kes võtsite vaevaks oma toetust hääle näol näidata. Hindan seda väga! Luban, et kirjutan oma sportlikest tegemisest ka edaspidi, proovin seda teha veelgi kaasahaaravamalt ja ehedamalt, et väärida parima spordiblogija tiitlit. Kuna auhinnaks saan Sportlandist rulluisud, siis luban ka rulluisutamise selgeks õppida. 😀

Foto: Fotoraat (Kerli Jaago)
Foto: Meelis Tomson (marimell.eu)

Spordiblogide kategoorias kujunes siis välja selline esikolmik:

  1. Nourish, Train & Flourish (276 häält)
  2. Katjonok (251 häält)
  3. Kiku Trenniblogi (145 häält)
Foto: Madis Sinivee (Elu24)
Foto: Meelis Tomson (marimell.eu)

Pärast auhinnatseremoonia lõppu tegid fotograafid mõned pildid ja hakkasimegi kiiruga Tartusse sõitma. Nii minu imeline 11. juuni lõppeski. Väsinult, aga väga rõõmsalt ja õnnelikult. 🙂

Advertisements

3 thoughts on “#EBA2016

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.