Workout Week 16.–22.05.2016

16.–22.05.2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Kuna võistlus oli üsna värskelt seljataga, siis oli taaskord aeg end tagasi hoida. Kerge 40 min jooks (7:16 min/km, 147 bpm), selle peale 40 min harjutusi topispalli ja keharaskusega kerelihastele. Ei olnud ei kerge jooks ega jõuosa.

Teisipäev: lihashooldus. Korralik rullisessioon. Tegi lihastele palju head, sest järgmisel päeval oli tunne lennukas. 🙂

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Nagu juba ütlesin, oli enesetunne ootamatult hea. Mitte ideaalne, aga hea. Samuti olid uued New Balance’i tossud mõnusalt kerged ja staadionile suurepärased. Trenni nn sisulises osas tegime lõputu hulga erinevaid jooksuharjutusi, kokku 3 blokki ja tervelt 60 minutit. Oi kus need pöiad said tööd. See on ainult hea. 🙂

Neljapäev: YOGAFUNC. Võib-olla selle poolaasta viimane jooga. Tegime üht hästi vana kava, mis mulle väga meeldis. Hea algus päevale.

Reede: rattasõit. Suutsin jälle Ihastes ära eksida ja seekord väga korralikult. Ekslesin seal 3,5 km niisama tühja. 😀 Hale ja naljakas oli see kõik. Lõpuks sain Luunja suuna ikka kätte ja maadlesin seal siis vastutuulega ning pidin ühe kahtlase tüübi eest ülikiirelt minema sõitma. Ohjah. Natuke raske, aga siiski tore sõit oli.

Laupäev: pikk jooks. Jooksma jõudsin alles õhtul kell pool kuus, aga sellegipoolest oli palav. Ja tuuline. Raske jooks oli, mis seal salata. Aga ära tegin. 🙂 Pulss oli liiga kõrge, tean, tean. 158 bpm ja 7:04 min/km.

Pühapäev: pikk rattasõit. Käisime Liisi, Marise ja Mariaga pikemal rattaotsal Elva, Peedu ja Nõo suunal. Grupis oli hea tuulega sõita. Alguses oli pulss puhta madal, aga teine tund kiskus juba ülespoole. Korraliku tempoga liikusime, lõpus linnas sõit tõi keskmise allapoole. 22,4 km/h ja 136 bpm.

22-05-2016-1

Kokkuvõttes: 10 h (neto: 9 h)

16.–22.05.16

Ideeliselt pidi olema kergem nädal, praktiliselt tuli üks intensiivsemaid nädalaid üle piiiiiika aja. 😀 Enesetunne igal juhul on praegu hea ja see on põhiline. Rattasõidud sai tehtud ja juba on natuke julgem sellele Rattarallile vastu minna. Oleks veel ilusat ilma järgmiseks pühapäevaks.

Järgmine nädal on aga igas mõttes väga oluline. Magistritöö pistan juba homme kaante vahele ja esitan ära. 🙂 Jep, ta on nüüd ametlikult valmis, pärast tuhandet ülelugemist, ja ootab ära kaitsmist. Loodetavasti kõik sujub ilusti. Trennidest jääb valikusse ilmselt kõik tavapärane: Jooks Jõud Venitused, lihashooldus, rattasõit, kui eriti tubli peaksin olema, siis ka jooga. Kindlasti ka natuke rohkem puhkust kui sellel nädalal, et endale mitte liiga teha. Ikka tasa (või noh, mitte liialt ‘kiirust ületades’) ja targu.


PS! Pidasin lubadust ja kirjutasin sellel nädalal koos tänasega lausa 6 postitust. Kui sa pole veel neid lugema jõudnud, siis siin nad on:

4 kommentaari “Workout Week 16.–22.05.2016

  1. Ma varem ei ole kommenteerinud, aga lugenud olen juba päris jupp aega seda blogi ja mainin nüüd ära ka, et väääga tore lugemine on. Ja motiveerib ennastki rohkem liigutama! Ja eriti põnevusega loen ma igasuguseid jooksujutte, sest olen alles sellest kevadest jooksmisega sina-sõbraks saanud ja elu esimese 10 km võistluse ka läbinud 🙂
    Ja tundub, et ma pühapäeval vist nägin teie jalgrattapunti, jooksin vankriga seal samas kergliiklusteel 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.