Workout Week 29.02–6.03.2016

29.02-6.03.2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus + BodyPump. JJV-s rekordilised 46 inimest. Väga väga kitsas oli ja päris rasked harjutused ka, õigemini väga lühikesed pausid harjutuste vahel. BodyPumpis tagasi 96. kava juurde. Raske surm. 😀 Jalad olid pikast jooksust tühjad ja kükid ning väljaasted võtsid viimase välja.

Teisipäev: lihashooldus. Sääred ja reied oli väga valusad ning nõudsid korralikku tööd, aga rullimine aitas küll lihaseid natuke lahti saada.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Lõigupäev: 200 + 400 + 200 meetrit lõigud, lõikude vahel 230 m sörki, blokkide vahel 2 x 230 m sörki. Päris raske trenn oli, aga lõpus oli tunne muidugi väga hea. Jällegi Kairega koos jooksime, aga enamus aega vaatasin tema kandu, sest no selline hoog oli tal sees, et johhaidii. 😀 Mina tegin lõigud 5–5:30 min/km tempos. Täitsa rahul, kuigi varbavigastus andis tunda. Õhtul oli varvas nii läbi omadega, et tühistasin jälle neljapäevase jooga ära. 😦

Neljapäev: (sund)puhkus. 

Reede: BodyPump. Jooksma enne Pumpi ei läinud, sest jalg oli katki. :/ Väljaastete asemel tegin samuti kükke, sest ei tahtnud varvast ohustada. Päris korralik jalapäev oli 2 kükilooga. Natuke masendus tahtis muidugi tulla, et kõiki asju nii teha ei saa, nagu ise tahaksin.

Nädalavahetus: puhkus. Oma katkise varbaga ei teinud mingit trenni. Käisin hoopis idas vanematekodus ja härra Jooksjaga Vinni-Rakvere Talvejooksul.

Kokkuvõttes: 6 h (neto: 5 h)

29.02–6.03.16Selline natuke mõru maiguga ja motivatsioonivaene nädal. Ei olnud nii äge nagu viimased paar kuud muidu olnud on. Kuidagi on vaja varvas terveks ravida ja siis vaatab edasi, mis saab.

2 kommentaari “Workout Week 29.02–6.03.2016

 1. Käin ka seal samas trennis, aga pole veel julgenud sinna jooksutrenni tulla, sest pole kunagi eriti jooksnud ja lõikude jooksmisest ei tea midagi… mida see endast kujutab?

  Meeldib

  1. Esmaspäeval teeme jooksu ja jõudu. Jooksuosas igaüks valib ise oma tempo (rahulik vastupidavuse ladumine), jookseme 40 min. Keegi ei keela vahepeal kõndida nt. Jõuosas saab samuti oma treenitusele vastavalt teha. Esmaspäev on päris alustavale jooksjale hea trenn proovida.

   Kolmapäeval on intensiivsem trenn. Alguses teeb igaüks rahuliku soojendusjooksu oma tempos, siis teeme koos jooksuharjutusi (põlve- ja sääretõsted jms) ning siis intensiivne jooksuosa, kus jookseme lõike ehk intervalle: kiired jooksuosad vaheldumisi aeglastega, nt 200 m kiire, 230 m aeglane, 400 m kiire, 230 m aeglane, 200 m kiire, 2 x 230 m aeglane. See on üks blokk, mida kordame 3 korda. Umbes midagi taolist.

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.