Workout Week 22.–28.02.2016

22.–28.02.2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus + BodyPump. Jooksutrenn jälle täis (loe: üle) broneeritud. Jooksuosas tundsin, et luuümbrised teevad trikke. Pani natuke muretsema. Jooksin siis hästi vaikses tempos. Jõusas traditsioonilised harjutused kerelihastele: topispallidega kerepöörded, plangud, keretõsted nii kõhule kui seljale. Eelmise päeva pikema jooksu väsimus oli ikka natuke sees. BodyPumpi lihtsalt pidin minema, sest kavas oli programm 86 ehk see programm, millega mina 2013. aasta sügisel Pumpi alustasin. Nostalgiline. Pani lausa imestama, et kas tõesti nii raske kavaga alustasin? 😀 Kükid ja õlalugu ühed mu lemmikutest ja tõsised killerid. Hea trenn. Ainult põlv tegi korraks valu… See pani natuke muretsema.

Teisipäev: puhkus. Lihashooldus nagu alati. Valus nagu tavaliselt.

Kolmapäev: BodyPump vabariigi aastapäeva eri. 24. veebruari puhul 2 tundi BodyPumpi. Väga korralikud lood alates 90. kavast ning tundi andsid Stanislav ja Maris. Kõiki sisulisi lugusid 2, õlga ja kõhtu 3. Killer! Mõnus jõud ja energia oli sees küll. 🙂 Kahjuks jõudsin liiga hilja TYSKi ja jäin ilma kohast esireas ning 3-kilostest hantlitest. Aga sai hakkama. Kõige kehvem oli see, et eelmisel õhtul jooksin nii hullult vastu voodi nurka, et vasaku jala väike varvas oli sinine ja tegi põrguvalu. Väljaasted ja päkkadel kätekõverdused nõudsid suurt ettevaatlikkust. Aga äge oli ikkagi.

Tänud Marisele fotode eest 🙂

Neljapäev: puhkus. YogaFunCi jätsin ära valusa varba tõttu. Kõiki neid üle varvaste rullimisi üles ja alla vaatavates koerades (muude harjutuste hulgas) poleks teha saanud sellise jalaga. Kahju, et minna ei saanud, aga pidin jalga hoidma, et laupäevaks end terveks saada, et 24 km joosta.

Reede: puhkus.

Laupäev: sünnipäeva 24 km jooks. Juba kirjutasin pikemalt, et äge jooks oli. Valus varvas andis muidugi tunda, aga joostav jalg oli siiski. Kokkuvõttes oli tore päev. 🙂

img_4952 img_4951

Pühapäev: puhkus.


Kokkuvõttes:

22.–28.02.16

Tervelt 4 puhkepäeva, aga siiski korralik hulk trennitunde. Sünnipäevanädal möödus kokkuvõttes väga ägedalt ja meeldejäävalt. Oleks selliseid nädalaid vaid rohkem.

3 kommentaari “Workout Week 22.–28.02.2016

  1. Esialgne plaan oli meil selline:
   10365903_995841310451999_2897149898774825489_n
   Alguse ja lõpuga TYSKi eest kokku 20 km, sinna juurde veel umbes 2+2 km kodust minekut ja tulekut. Tegelikkuses natuke muutsime marsruuti nii, et lõpus ei pööranud Laululavalt Tähtvere tänavasse, vaid läksime Laululava juurest alla jõe äärde ja jõe äärt mööda kuni Kaarsillani. Päriskaarti ei taha lisada, kuna alustasin ja lõpetasin kodus ja pole vist parim plaan, kui kõik teavad, kus ma elan. 🙂

   Meeldib

 1. Vaatan seda kaarti ja hiljutine artikkel sellest kuidas nn Y-generatsioon kardab metsa tuleb kohe meelde 🙂
  Sel ajal kui mina veel noor ja ilus olin ja “kõvasti tegin” ei treeninud keegi linnatänavail, heal juhul käidi Toomemäel trepijooksu tegemas.
  Esimese asjana keerati ots ikka linnast välja.
  Ja maanteeääred olid jooksjaid täis.. ja lumi valgem.

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.