Workout Week 18.–24.01.2016

Postitus ilmus suure hilinemisega, sest tegelesin blogi kolimisega (jah, jälle…). Vabandan! Nüüd peaks kõik tänu suurepärasele WordPress.com Support tiimile korras olema, vanades postitustes ka pildid ilusti olemas ja kõik kena ning korras. Kui keegi avastab, et miski on imelik/valesti, sest kontakteeruge minuga kõhklemata kas kommentaarides, FB lehel või e-maili teel. 🙂

18.-24.01.2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus + BodyPump. Kuna jõudsin väga vara TYSKi, siis oli mul piisavalt aega, et enne trenni ametlikku algust peaaegu 20 min joosta. Ametlikus osas alustasime veel 40 min jooksuga, kerge fartleki näol. Nimelt oli plaanis iga 10 min tagant joosta kiire ring (230 m): 10 min järel 1, 20 min järel 2 ja 30 min järel 3. Jooksin Kristeliga ja aeg möödus lennates.

Jõuosas keskendusime kerelihastele, nagu esmaspäeviti tavaks on. Topispallid, erinevad plangud, harjutused seljale ja keretõsted kõhule. Trenni lõpuks olin kulutanud ligi 1000 kcal (Garmin on vist oma algoritmi muutnud?) ja olin täitsa mõnusalt läbi.

BodyPumpis oleme lõpuks jõudnud miksitud kavadeni. Ülimõnus ja raske tund oli, eriti meeldis see, et õlaloos vahetasime viimase kangiosa kätekõverduste vastu välja. Andsin endast parima, et midagigi päkkadel ära teha. Progress.

Teisipäev: puhkus. Lihashoolduse päev. Esireied olid kuidagi eriti valusad. BP madalamad kükid mõjuvad paremini? Tõenäoliselt.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. TYSKis toimusid võistlused, seega intervalle me sellel nädalal joosta ei saanud. Kurb. Tegime siis jalalihaste eri. Lisaks kahele 20 min jooksuosale kaks 20 min jõuosa. Puusatõsted, ettekallutused, reie tagaküljele ‘jalgade tõmbamine’ (seda on võimatu sõnadega lahti seletada…), ühel jalal kükid, jalatõsted, väljaasted, seina ääres istumine. Tõsiselt korralik jalapäev, kus oma keharaskusega sai korralik töö ära tehtud.

Neljapäev: YogaFunC. Indrekut asendas Maarja-Liis. Uus treener, tuttav pealegi, paneb ikka rohkem pingutama küll. Eriti, kui ta sulle personaalselt ütleb, et: ‘… ja Margit võtab ka suurest varbast kinni. Sa suudad küll.’ 😀 Eks ma siis kõikusin seal edasi-tagasi, aga vähemalt proovisin ennast ületada. Proovin järgmine kord ka. 🙂 Hea tund oli, kuigi alakeha andis JJV-st korralikult tunda. MyFitnessis käijad: tšekkige kindlasti Maarja-Liisi tunnid üle.

Ära keskendu minevikule ega tulevikule. Püsi siin ja praegu. Sest see on ainus hetk, mis sul on. (Maarja-Liis Loo)

Huvi pärast panin ühel nädalal joogasse pulsikella ja -vöö ka peale. Statistika tuli enam-vähem täpselt selline, nagu oodanud olin.

Reede: BodyPump. Ärgates olid mul KÕIK kohad valusad. Biitseps, triitseps, õlad, ülaselg, rinnalihas, kõht ja küljed, puusapainutaja (tegi põrguvalu nagu viimased 2 kuud…) tuhar, reie esiosa. Alaselg, tagareis ja sääred olid inimlikud, tänud neile. 😀 Pumpis tegime üldsegi 77. kava, kes veel mäletab seda? Mina mitte, sest mina alustasin kunagi 86. kavast. Tehnika osas oli seljaeri. Kulus marjaks ära. Ja raske kava oli! Valusad lihased palju kaasa ka ei aidanud muidugi. 😀

Laupäev: puhkus.

Pühapäev: ujumine (1550 m). Üle piiiiiiiiiika aja basseinis. Olin Idas vanemate juures ja käisin Kohtla-Järvel ujumas. 6 rada ja 3 inimest. 😀 Ootasin, et olen nagu kass vees, null veetunnetust ja hull väsimus, aga tegelikkuses ujusin täpselt nii nagu ikka ning mõnus ja kerge oli. 500 m rinnuli, 500 m selili ja 500 m krooli. Krool sujus kõige paremini. Kuna triatlon on plaanis, võiks hakata natuke regulaarsemalt basseini jõudma. PS! Üks vana onuke veel pärast kiitis, et ujun nii ruttu nagu professionaal. Kas ta ikka vaatas mind ujumas? 😀


Kokkuvõttes: 9 h (neto: 7 h 45 min)

18.-24.01.16

Mis ma öelda oskan: tegelikult on nädala maht väga korralik. Vaikselt hakab mõte liikuma sinna, et peaks ikkagi nädalavahetusse jooksmise ka mahutama ning ootan juba kevadet, et rattaga õue saada. Vaikselt peaks natuke eesmärgistatumalt tegutsema hakkama. Hooaeg ju ei ole enam mägede taga.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.