Workout Week 25.–31.01.2016

25.–31.01.2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus + BodyPump. Esmaspäevane kombo täpselt nii nagu alati. Jooksu ajal kippus terve aeg pistma ja see muidugi tore ei olnud. Õnneks Kristeliga jutustamine viis mõtte sellelt ebameeldivalt tundelt eemale. Jõuosas ikka topispallid, plangud ja muu hea kraam kerelihastele. BodyPumpis 78. kava (mäletab keegi veel 2011. aasta kavasid?). Vanad kavad on head: raskemad, intensiivsemad ja võtavad rohkem võhmale. Mulle väga meeldis. 🙂

Teisipäev: puhkus. Lihashooldusesse vaatamata klaasjatele tänavatele siiski jõudsin.

Untitled

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Pidi olema lõigupäev, aga TYSKis olid võistlused. Jälle. Tegime eriti intensiivse jalapäeva: 3×10 min jooksu ning 3×20 min jalalihaseid. Megaraske oli! Kolmas ring tuli kuidagi eriti ponnistades. Traditsioonilised harjutused: reie tagakülg, ettekallutused, puusatõsted, jala küljele tõsted, ühel jalal kükid, seina ääres istumine, väljaasted. #killer

Neljapäev: YogaFunC. Ei olnud minu päev. Tundsin, et keha on nii kinni ja väga väsinud, kuna sain väga vähe magada ja eelmisel päeval oli raske trenn ka. Pushisin end hommikuses joogas liiga palju ja olin pool kava täiesti masenduses, et ei oska midagi ja olen vilets. Nii kehva tujuga tulin tunnist ära. Varem sellist asja kunagi juhtunud ei ole. Ohjah. You can’t win it all.  

Untitled

Reede: BodyPump. Jooksma enne kahjuks ei jõudnud. See-eest oli mul üliproduktiivne päev ja sain väga palju asju (kooli)asju tehtud. 🙂 BodyPumpis 79. kava. Kuidagi õnnestus rinnaloos õlale liiga teha ja see andis veel kätelugudes edaspidi ka tunda. :/ Lisaks otsustas Garmin, et tema üle 97 löögi pulssi ei tunnista. Ilmselt anduri patarei vajab vahetust. Muidu oli täitsa põnev uus kava ning erilise tähelepanu oli seekord väljaastete tehnika. Nagu ikka: tehnika on põhiline, raskus teisejärguline!

Laupäev: puhkus.

Untitled

Pühapäev: tempojooks. Pidi olema selline 1,5 tundi rahulikku jooksu, aga panin klapid kõrva ja Spotify mängima ning jalg ei suutnud 8 min/km kohta sammuda. Lihtsalt ei suutnud. Jooksin siis sellises natuke alla 7 min/km kohta tempos ja veidi kõrgema pulsiga tempojooksu laadse trenni. Tempo tuli koos paari kõnnipausiga (pöiad kiskusid natuke krampi…) 6:58 min/km ja keskmine pulss 163 bpm. Mis seal ikka. Küll paremaks läheb. 🙂 Üldiselt oli väga äge üle pika aja õues ja valges joosta.


Kokkuvõttes: 8 h 50 min (neto: 7 h 35 min)

25.–31.01.16

Kokkuvõttes jälle väga tegus nädal. Lisaks korralikule hulgale trennile jõudsin loomulikult ka palju tööd ära teha (jeiiiiii!) ja blogi korda saada. Nädalavahetusel jõudsin jooksma, nagu plaan oli. Korralik nädal. Nüüd on juba jaanuar oma lõpu leidnud… Kuhu kaod, 2016? Järgmisel laupäeval on midagi spordialast ja põnevat plaanis. Stay tuned! 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.