Workout Week 28.12.2015–3.01.2016

28.12.15-3.01.2016

Esmaspäev: puhkus. 

Teisipäev: jooks (7 km). Olin esmaspäevast alates Lätis Jurmalas spaatamas ja käisime härra Jooksjaga mere ääres jooksmas. Tema muidugi jooksis omas tempos ja mina omas. 😀 Väga ilus jooks oli. Tõeline nauding selliste vaadetega trenni teha. 

img_4483

image

Kolmapäev: puhkus.

Neljapäev: BodyPump 180 min. Aastavahetuse puhul tehti TYSKis midagi täiesti esmakordselt: 3-tunnine BodyPumpi maraton. Tegelikult poleks ma pidanud minema, sest kolmapäeval umbes tunnike pärast Lätist koju jõudmist tõmbas mind voodisse pikali väga korralik külmetus. :/ Palavikku vist polnud, aga ülikorralik nohu, valus kurk ja mädased-paistes mandlid küll. Aga ma ei suutnud ju Pumpist loobuda, seda enam, et sellisest esmakordsest üritusest… Läksin ikka. Üliäge ettevõtmine, aga 100% ‘kohal’ ma polnud, sest haigus oli sees. Väsimus ja külmavärinad. Lõhkusin ennast, teistele ei soovita. 🙂

Sellega nädala trennid lõppesid. Olen ikka veel haige, kuid vaikselt paranemas. 


Kokkuvõttes:

28.12-3.01.16

<

p style=”text-align: justify;”>Oleks tore nüüd lõpuks sellest külmetusest üle saada. Tunne on küll selline, et lõikan oma nina varsti küljest ära. :/ Kurk annab õnneks järele, aga nohu piinab jätkuvalt. Lisaks on mu 2 puhkusenädalat läbi saanud ja peaksin homsest juba eriti tubli ja töökas olema. Ohjah. Tervis, tule tagasi!

2 kommentaari “Workout Week 28.12.2015–3.01.2016

    1. Mõistus ei ole ju oma teha… Vahel teen lollusi. 🙂
      Ja ma üldse ei imesta, miks ma terveks ei saanud. Ma olin teadlik, et tegin endale liiga. Ära muretse! 🙂

      Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.