Workout Week 29.12.14–4.01.15 + blogi tulevik?

Workout Week on igal pühapäeval ilmuv postitus, mis võtab kokku minu nädala trennid. 

29.12.2014-4.01.2015

Esmaspäeval olin oma 48 kilomeetrist juba piisavalt taastunud, et Marise sünnipäeva BodyPumpis käia. Tegime talle väikse/suure üllatuse ka, mis talle väga meeldis ja see tegi tuju väga heaks! 🙂 Trenn oli aga täiesti teistmoodi, sest alustasime kavaga lõpust: pärast soojendust tegime õlalugu, siis väljaasted ja alles lõpus kükke, kõht ja venitus. Täitsa huvitav oli ja lihtsam kui tavaliselt küll mitte. 😀 Jalalood tegin igaks juhuks kergema raskusega, sest jalad polnud veel 100% valmis.

Teisipäeval taastusin ja puhkasin.

Kolmapäevaks oli ka viimased jäljed luuümbrisepõletikust kadunud, jalad korras ja läksin hea meelega BodyPump aastalõpuerisse (oli ju 31.12), kus tegime 20 lugu järjest (tavalise 10 asemel). 1 soojendus-, 1 venitus-, 2 õla-, 2 biitsepsi-, 2 triitsepsi-, 2 küki-, 2 rinna-, 2 selja- ning 3 kõhu- ja 3 (!!!) väljaastetelugu. Vot SEE oli trenn! Tagasi ei hoidnud eriti üheski loos ja trenni lõpuks olid mul kõik lihased surnud. Statistikast nii palju, et tegime kokku üle 600 küki ja väljaaste ning üle 200 kätekõverduse, millest pooled kindlasti tegin päkkadel. Ülivõimas oli tunni lõpus olla – sellise tundega peabki vana aasta ära saatma. Samal päeval sõitsin koju ära. Nüüd ei satu TYSKi vähemalt paar nädalat…

Neljapäeval ehk 1. jaanuaril olid eelmisest päevast kõik kohad ikka väga valusad ja seega suutsin ennast ainult ühele jalutuskäigule motiveerida. Toolilt püstisaamine ja treppidest liikumine oli vaevalisem kui mu 81-aastasel vanaemal. 😀

Reedel käisin ujumas. Ilmselgelt võtavad inimesed oma uusaastalubadust sporti teha väga tõsiselt, sest nii ülerahvastatud pole see väike kodukoha ujula küll ühelgi reedel kunagi olnud. 😀 Siiski sain oma asja ära ujutud: kokku 650 m rinnuli ja 1000 m järjest krooli. Üle pika aja oli mõnus jälle vett proovida.

Laupäevane jooks oli tõeline naljanumber: õues puhus tormituul, sadas lörtsi ja jäidet, teed oli paksult vee, lume ja lörtsi segu täis. Käisin ikkagi oma jooksuringil ära, aga see oli väga raske, sest teed olid lükkamata, 10 minutiga olin läbimärg ning koju tulles kallasin tossudest vett välja. Kuna mul hakkas külm, siis jooksin nii ruttu kui võimalik koju tagasi, lisaks veel vastutuul ja nii see pulss päris kõrge oligi, pea 160 lööki. Mis seal siis ikka. Järgmine kord püsin sellise koerailmaga kodus.

Pühapäeval käisin ujumas. Jällegi ülerahvastatud bassein ja olin kuidagi jube aeglane ka. Ei tea, mis mul täna viga oli. Ainult 1000 m krooli ja 500 m rinnuli sain tehtud ja oligi aeg läbi.


Kokkuvõttes:  7 h 45 min (neto: 5 h 25 min)

29.12.14-4.01.15

Sai tehtud rahulikum nädal ja vähem treeningtunde. Ma kipun kogu aeg ära unustama, et alles 9 päeva tagasi andsin oma kehale Pekist Priiks matkaga väga korraliku laksu ja tegelikult on see rahulikult võtmine täiesti OK, pigem isegi vajalik. Narr on aastat nii loiult alustada, aga mis siis ikka. Järgmisel nädalal lähen juba kohaliku treeneri BodyPumpi, külastan rohkem ujulat ja loodetavasti püsib ilm enam-vähem normaalne ning saan ikka õue jooksma ka. Pean mõned korralikumad venitamised ka nädalasse mahutama, sest rulli mul siin ju kaasas ei ole.


Tegelikult tahan aga millestki veel rääkida. Nimelt tahan ma vabandada.

Vabandada, et blogi pidevalt maas on. 😦 Kes mu blogi Facebooki lehte jälgib, siis on kursis, et alates 27. detsembrist ehk juba üle nädala on mu leht kogu aeg häkkerite rünnaku all olnud. Olen seda veebihosti tehnilise abiga ikka üht ja teistpidi üles putitanud, taastanud back-up‘e, aga lõpuks kukub kõik jälle kolinaga kokku ning pärast “sissemurdmist” ei saa ma jälle blogisse sisse ning ka lugejad suunatakse WordPressi installi-lehele. Eile tegin ma blogile puhta uuesti installi ja sellepärast sai mu väike veebikodu täiesti uue ilme. Postitused ja kommentaarid õnnestus mul päästa.

Kahjuks ei lõpetanud see aga häkkerite rünnakut (mis pole suunatud kuidagi otseselt minu pihta, vaid selle alla võib sattuda iga WordPressi kasutav veebileht). Olen siia paigaldanud nii palju turvameetmeid, et vahel blokeerivad need mu enda pääsu lehele. 😀 Loodetavasti ei saa igasugune pahavara siia enam ligi. Mul endal selle osas enam aga eriti palju lootust kahjuks pole. Päevas vähemalt 10 korda kontrollin, kas blogi veel töötab. Tihti juhtub, et siiski ei tööta. :/  Saan pidevalt e-maile Brute Force Attacki kohta. Statistika paari päeva kohta on päris kole: ligi 190 rünnakut. Kuhu edasi?

189 hacks

Mul on isegi mõttesse tulnud, et äkki peaks selle blogimise üldse ära lõpetama, kui kõik universumis (= kõik pahavara) minu vastu on. Ma ei saa ju kulutada iga päev tunde ja tunde, et blogiga tegeleda. Anyway, kui blogi mingi ime läbi veel üleval on, siis homme-ülehomme saavad 2015. aasta eesmärgid avalikuks. Pöidlad pihku ja kui kellelgi on kogemusi/soovitusi, mida selle häkkimisjamaga pihta hakata, see tundke end nende jagamisel vabalt. 😉


 1. Kuidas sulle blogi uus kujundus meeldib? Ole aus, ma ei solvu. 🙂
 2. Mida nende häkkimistega peale hakata: nõuanded/soovitused/kogemused?
 3. Räägi oma uue aasta eesmärkidest (kui on link oma postitusele vms, siis lisa julgelt).

19 kommentaari “Workout Week 29.12.14–4.01.15 + blogi tulevik?

 1. Hea lihtne lugeda, valge taust on ikka nii mõnus. Mulle isiklikult meeldib kujunduse juures see väike pildike, mis nüüd thumbnail’ina on.
  Häkkimise koha pealt olen ka kasutu kahjuks, ehk tasuks täitsa oma koduleht teha, mis poleks wordpressiga ühenduses?
  Aasta eesmärgid ma juba tean ette, et kahvatuvad sinu omade kõrval, aga olemas nad pisikeselt ikka on: http://valitudm6tted.blogspot.com/2015/01/vota-uks-ja-viska-teist.html

  Meeldib

 2. Minule meeldib uus kujundus, ainuke asi, mis võib-olla võiks muu olla, on headeri pilt (aga see võib tulla sellest, et vanasti ma toppisin lilli ja südameid igale poole ning see viskas üks hetk üle :D).
  Mul on nii kahju nende häkkerite pärast. Ei oska kuidagi aidata ka :(. Aga ära palun blogimist nende häkkimiste pärast lõpeta – suhtu nendesse kui oma vigastustesse, mis sul spordi tegemisest on ette tulnud. On jah halb, vastik ja tüütu, aga ma ei usu, et needki saavad igavesti kesta, mingi lahendus ikka leidub.
  Minu selle aasta eesmärgid said kirja eelmise aasta lõpus: http://sallyblogi.blogspot.com/2014/12/eesmargid-2015.html

  Meeldib

  1. Mul on nende headeritega alati üks jama, sest ma pole eriti loov inimene. 😀 Aga noh, ma mõtlesin, et Flourish ja lilled – why not. Kui tuleb parem idee, teen ringi.

   Meeldib

 3. Loodetavasti kirjutad ikka edasi, väga hea on aeg-ajalt lugeda.
  Blogi ei pea, aga esialgsed eesmärgid olen endale välja mõelnud küll.
  Tahan vabalt 10 km jaksata joosta (seni olen vaid x 2 võistlusel uimerdades läbinud, aga siiski läbinud!), teha trenni 3-4 korda nädalas (detsembris tegin 4, nii et küllap suudan), ujuda kiiremini ja kaugemale, proovida mõnd uut spordiala (nt orienteerumist) ja hakata tegema lihasharjutusi vähemalt korra nädalas.

  Meeldib

 4. Heh, kindlasti ära lõpeta, neid järjepidevaid blogisid on ikka õige väheks jäänud, mida aeg-ajalt külastada, et hea on vaadata, kuidas tublid inimesed tegutsevad 🙂

  Isiklikult aga ei seadnud ühtki väga-väga väljakutsuvat eesmärki spordis, tundus kuidagi ebavajalik – tegelikkuses tahaks nii mõnegi asja veel ära teha, aga lähtun nii, et kui tuleb see tahe ja õige aeg, siis nii peabki minema! Kõige väljakutsuvam asi “lubaduse” näol oleks vist rohkemate puhkepäevade arv… 😀
  Aga kui pakub huvi, siis eesmärgid: http://kristiinast.tumblr.com/post/106944064685/365-paeva-tais-treeninguid-ehk-vaatame-ule

  Meeldib

  1. Väga huvitav ettevõtmine see jalutamise väljakutse. Hea viis rahvas liikuma panna. Oled väga tubli. 🙂

   Meeldib

 5. Palun palun ära lõpeta blogimist!
  Kujundus on mõnus ja värske, mulle meeldib 🙂
  Eesmärke on tegelt mitu ja seina peal väljaprinditud 😉 Aga tahaks see aasta joogaõpetajaks saada, ülikooli sisse saada, uue töö leida ja taisse minna 😀

  Meeldib

  1. Tore, et kõigile kujundus ikka enam-vähem peale läheb. Ning suur kummardus teile, hommikujooksjatele, et pea iga päev end hommikul vara välja motiveerite.

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.