Workout Week 17.–23.11.2014

Workout Week on igal pühapäeval ilmuv postitus, mis võtab kokku minu nädala treeningud.

17.–23.11.2014

Esmaspäeval millegi uuega ei üllatanud: ikka tavapärane Jooks Jõud Venitus ja BodyPump. Jooksus tegime tavapärase 40 minuti rahuliku jooksu sisse mõned kergelt kiiremad keriva sammuga sirged, ei midagi rasket või hingeldama panevat. Jõuosas andsime kerelihastele tuld. BodyPumpis oli Maris jälle häid lugusid miksinud. Need kombineeritud kavad on 100% minu lemmikud. Need LesMillsi poolt tehtud originaalkavad pole kunagi nii head kui Marise poolt kokku segatud trennid. Kui ma ütlen, et väljaasted tegime kavast 87 (1 min kükke + 2×2 min kummalegi jalale väljaasteid kangiga) ja õlaloos oli pulss ka 165, siis see ütleb juba nii mõndagi. 😉  Loved it!

Teisipäev oli puhke- ehk lihashooldusepäev.

Kolmapäeval jäi Novembrijooksul võistlejatel jooksutrennis jõuosa ära. Tegime 20-minutilise soojendusjooksu, siis natuke võimlemist ja jooksuharjutusi ning asusime 2×1000 m juurde, kusjuures lõikude vahel mitte ei sörkinud-kõndinud, aga pidime lihtsalt istuma ja taastuma – nii läks pulss ka tegelikult nii alla nagu peab. Plaan oli joosta kilomeetrised lõigud tempos 5:00. Tegelikult kulus aega aga natuke vähem, umbes 4:55. Päris raske oli ja tekitas laupäevase võistluse suhtes ärevust. Natuke sörkisime veel peale ja oligi trenn läbi. Mina läksin edasi BodyPumpi, kus jalalood tegin kergemalt, aga ülakeha sai ikka vatti nagu alati.

Neljapäeval lubas treener veel hommikul kerge treeningu teha. Käisin nagu ikka YogaFunCis.

Reedel sai tehtud puhkepäev nagu kästud oli. Tahtsin pikemale jalutuskäigule minna, aga kuna mu kooliplaanid muutusid päeva jooksul 200%, siis ei jäänud selleks üldse aega. No mis siis ikka…

Laupäeval jooksin ekstreemoludes Tartu Novembrijooksu. Pikemalt ja koos piltidega sellest järgmisel nädalal. Isiklik rekord sai murtud ja korralikult. Muideks, väga operatiivselt ja kiirelt saab uudiseid minu võistlustulemuste ja vahetute emotsioonide ning muu kohta blogi Facebooki lehelt. Vahel võib ka sinna piiluda. 🙂

Pühapäeval tahtsin end kuidagi liigutada ja ideede puuduses läksin TYSKi jalgaratast väntama. Tegin rahulikult oma asja ja pigem oli tegu lihtsalt ühe taastava sõiduga. Korraliku hulga higi, hea trennijärgse tunde ja õnnehormoonid sain kätte sellegipoolest. Neid ma ju sealt otsima läksingi. 


Kokkuvõttes: 9 h (neto: 7 h)

17.-23.11.14

  • 2 h 50 min jõutrenni
  • 2,5 h jooksu
  • 1 h rattasõitu
  • 50 min joogat

Tegelikult jään selle nädalaga täitsa rahule. Päris palju aega sai sõna otseses mõttes punases tsoonis veedetud ja eks see annab natuke sellise teistsuguse väsimusena tunda ka, aga üldiselt endale liiga ma siiski ei teinud. Mingid lihased, näiteks sääred pealt ja reied tagant, on kergelt valusad eilsest jooksust, aga see peaks paari päevaga mööda minema. Mõtetes olen juba järgmise nädala juures, sest tuleb üks tõeliselt (kooli)töine nädal ja lisaks sellele tahaks nädalavahetusel ka ühe huvitava pikema (jooksu)trenni teha. Eks vaatab, kuidas kõik kokku klapitan. Nädal veel ja jääbki vaid kuu selle aasta lõpuni. Aeg lendab…


Palun vasta sellele küsitlusele ka, kui sa pole seda veel teinud:

[yop_poll id=”1″]

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.