Workout Week 27.10–2.11.2014

Workout Week on igal pühapäeval ilmuv postitus, mis võtab kokku minu nädala treeningud.

27.10–2.11.2014

Esmaspäeval tegin kaks trenni: Jooks Jõud Venituse ja BodyPumpi. Jooksime umbes 40 minutit (ma, loll, panin kogu ajaks oma uued tugitallad alla ja sain villid), pärast tegime harjutusi kerelihastele ja venitasime kergelt. Pärast jooksutrenni läksin BodyPumpi. Rinnaloos viskas Maris mulle kangile 1+1 kg juurde ja ausalt öeldes polnudki eriti palju raskem. Väljaastete loos tegin kükid 5 kg ketta asemel 5+2,5 kg ja õlaloos motiveeriti mind samuti raskust lisama ja panema kangile 5+5 kg. Vot see oli raske küll, aga ära punnitasin! 🙂

 • Soojendus: 3,5+3,5 kg
 • Kükid: 7,5+7,5 kg
 • Rind: 6+6 kg (1. osa), 5+5 kg (2. osa), 2*12 päkkadel kätekõverdust
 • Selg: 7+7 kg
 • Triitseps: 3 kg hantel, 5 kg ketas
 • Biitseps: 4,5+4,5 kg (1. osa), 2,5+2,5 kg (2. osa)
 • Väljaasted: kükiosad 5+2,5 kg kettad, väljaasted 5 kg ketas
 • Õlad: 5+5 kg kang, 2+2 kg hantlid
 • Kõht: –

Teisipäev oli puhkepäev ja käisin lihashoolduses.

Kolmapäev oli põhimõtteliselt täpselt samasugune nagu esmaspäev, ainult et jooksutrenni jõuosas tegime harjutusi jalgadele: väljaasted, puusatõsted, plank, vastaskäsi-vastasjalg tõsted, hüppenöör, trepijooksud, seina ääres istumine, kükid ühel jalal ja tõsted reie tagaküljele. Jooksuosas oli pulss 146 bpm ja kiirus u 6:50 min/km ehk sama pulsiga jälle natuke kiirem tempo = areng. 🙂 Otsa lammutasin veel ühe BodyPumpi. Ikka oli mõnus, raskused võtsid samad nagu esmaspäeval ja kütsin nii kuis suutsin. Muusikast ja kavast hakkab aga tasapisi kopp ette saama… 😀

Neljapäev oli praktiliselt puhkepäev, hommikul käisin joogas. Eelmise päeva trennid olid veel kehas sees ja poose hoida oli päris raske, aga pärast sellist kerget hommikust äratust oli väga hea terve päev olla.

Reedel käisin maakodus jooksmas. Alguses oli mul liiga palav, siis nuuskasin iga 5 minuti tagant nina, siis hakkas kõht valutama, siis oli jälle liiga külm, siis tuli vetsuhäda peale… 😀 Paha siga, sada viga. Huvitav jooks oli kokkuvõttes. Oktoobrikuu viimane.

Laupäeva mahtus üks ebaõnnestunud ujumistrenn. Mu ujumisprillid on jälle läbi läinud, lasevad vett sisse ning mul ei õnnestunudki korralikult oma “hoogu” sisse saada, kui iga 50 meetri tagant prille kohendama pidin. Kuidagi ujusin ikka 250 m rinnuli, 1000 m krooli ja veel 250 m rinnuli ära, aga midagi mõnusat küll kahjuks seal polnud…

Pühapäeval jätkus basseinis minu prillisaaga ja lisaks sellele saime paar minutit liiga hilja basseini siseneda. Tuli üks kehv ujumine, kokku ainult 1300 m ja suhteliselt kehva tehnikaga. Ei lähe need ujumistrennid enam üldse. 😦


Kokkuvõttes: 10,5 tundi (neto: 8 h 15 minutit)

27.10-2.11.14

 • 2 h 20 minutit jooksu (18,7 km)
 • 3,5 h lihastrenni
 • 1,5 h ujumist
 • 1 h joogat

Täitsa normaalne nädal sai tegelikult kokku. Nädala lõpu võtsin teadlikult rahulikumalt, panustasin palju tunde korralikku ööunne ja tegelesin rohkem puhkamisega. Vahel võib ka nii. 🙂 Järgmisel nädalal juba uue hooga.

12 kommentaari “Workout Week 27.10–2.11.2014

 1. Kas sa jooksed väljas või sees? Kas sees joostes loed ringide arvu, arvutad kokku distantsi ning selle järgi arvutad kiiruse?

  Meeldib

  1. Sellel nädalal jooksin kolmapäeval sees. Kellaga fikseerin ringide arvu ja kodus arvutan distantsi ja kiiruse. Eks see võib natuke ebatäpne olla, aga palju ei tohiks.

   Meeldib

   1. Okei, kaval 🙂 Ma ei ole kunagi viitsinud neid ringe seal lugeda (jooksen/suusatan põhiliselt õues, kui ilm lubab), aga kellaga on tõesti lihtsam. Kui pikk see väline ring on? Kakssada midagi…?

    Meeldib

 2. Normaalne treeningnädal. Peaks ka jälle hakkama ujulat külastama. Ehk mõjub mu probleemsetele lihastele hästi.

  Meeldib

 3. Kle- 2 nädalat 5 päeva on veel jäänud- viimane aeg oleks igasugune ninnu-nännu kõrvale heita ja kogu energia ainult kasulikele asjadele kulutada !
  3-4 lõigutrenni, vahel mõned lühikesed spurdid (30-80m) tuleks nüüd järgnevatesse nädalatesse veel ära mahutada.

  Meeldib

  1. Kuna jooksutrenne teen koos treeneriga, siis tema teeb jooksuplaanid ja millalgi tuleb ka lõigutrenn. 🙂 Pigem taastume hooajast ja just pean tegelema ninnu-nännutamisega. laome praegu juba järgmise hooaja põhja. Novembrijooksu lähen läbima, tuleb nö vana rasva pealt. Selle võistluse jaoks suuri eesmärke pole. Lihtsalt läbimine, et Tartu Jooksusari lõpetada.

   Meeldib

  1. Noh, ma olen kaua teinud ka. Eks muidugi alati saab veel paremini. 🙂 Algajana on sul just praegu hea aeg: pidevalt saad raskusi suurendada, kui järjepidevalt käia.

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.