#100blogipäeva 51/100 – Saksamaa 4. osa

Täna alustasime päeva ühe uskumatult raske Freeleticsi trenniga (Kentauros). Sörkisime ühele mänguväljakule ja alustasime. Trenn pole ammu nii raske, kurnav ja ebameeldiv olnud. 😀 Ei olnud lihtsalt midagi minu maitsele. Pulss oli pidevalt laes ja surm silme ees. Ilma Elari ja Heidi vaimse toeta (neil oli ju ka raske) poleks ma elu sees seda lõpuni teinud. Trenn koosnes 6 ühesugusest osast: 2×20 m väljaasteid, 10 high jumpi, 2×20 m burpeesid, 10 high jumpi. OMFG. Paberil ei tundu see võib-olla nii raske, aga kogu seda asju kuus korda läbi teha oli kõike muud kui kerge. Ma isegi hakkasin vahepeal ropendama, vot nii raske oli. 😀 Kokkuvõttes üks kogemus käes ja võib-olla veidi teistsuguse ülesehitusega kava mulle isegi meeldiks. Vabas õhus sportimine on ju mõnus. 

Foto: Heidi erakogu
High5 saatis kinki. Aitäh! 🙂 Foto: Heidi erakogu

 

Pärast trenni. I’m still alive but I’m barely breathing… Foto: Heidi erakogu

Pärast trenni olime näljased kui hundid ja pärast pesus käimist oli isu veelgi kasvanud. Saime lõpuks kell 11.30 hommikusööki nautida. Jah, tõesti nautida, toit oli hea nagu ikka.

Pärastlõunal suundusime kesklinna suveniire ostma. Saime oma vajaliku kraami kätte, jalutasime veel südalinnas terrassil ning siis sõitsime trammiga Loschwitz linnaosasse sööma ja maalilisi vaateid nautima.

piparkoogid aastaringselt, anyone?

Foto: Elari erakogu
Foto: Elari erakogu

Loschwitzis vaatas Heidi iPhone’ist välja ühe eriti armsa ja hubase söögikoha SchillerGarten. Tegu on meeldiva restoraniga otse Elbe jõe ääres ning meie õnneks polnud ka hinnad midagi kohutavat. 15€ eest saime kõhud enam kui rohkem täis. Valgevorstid näevad küll jubedad välja, aga maitsesid koos värskete pagaritoodete ja magusa sinepiga väga head. Koogilõik oli suur, imemaitsev ja maksis vaid 2,5€. Njämm! Jäime väga rahule. 🙂

Foto: Elari erakogu
Foto: Elari erakogu

Pärast lõunasööki suundusime maailma vanimale köisraudteele, et näha imelisi vaateid Elbele ja Dresdenile. Pettuma ei pidanud, vaated olid tõelist hingematvad. 

Foto: Elari erakogu
Foto: Elari erakogu

Jalutasime veel mäe otsas ringi, vaatasime rikaste inimeste uhkeid villasid ja nautisime ümbruse ilu. Äärmiselt meeldiv kant Dresdenis, seal elaks isegi hea meelega.

DSC_0395_2

Õhtul aitasime Heidil veel kodus toimetada ning tegime kerge õhtusöögi. Jõime isevalmistatud troopilist smuutit, sõime pähkleid ning nuikapsast. Imelik kombo, aga lihtsuses peitubki ilu. 

Kokkuvõttes oli väga mõnus, rahulik ja chill päev. Ootan juba väga homset, kus meid ootab ees imeline matk maalilistes paikades veidi Dresdenist väljas. Lisaks lubas Elari meile Heidiga ise hommikusöögi valmistada. Seega keda huvitab, kuidas reis Saksamaal jätkub, tulge homme jälle lugema. 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.