Nädala kokkuvõte 18.–24.03.2024

Esmaspäev: rahulik jooks. Ootasin, et see jooks saab olema megaraske pärast nädalavahetuse 30 km, aga tegelikult oli täitsa mõistlik tunniajane kulgemine. Läksin sisehalli jooksma, sest paks lumi oli just maha tulnud. Sain trennikaaslastega pikemalt jutustada. Igati mõnus trenn. (8,4 km, 7:13 min/km, 139 l/min)

Teisipäev: fartlek. Nädala ainsad kiired liigutused enne poolmaratoni. Plaanis oli 4 korda 8 minutit kiiret jooksu väikeste, 1,5-minutiliste taastumistega. Nüüd hakkas nädalavahetuse jooks hittima, aga suutsin päris ühtlaselt oma kiired lõigud ära joosta. (9,15 km, 6:35 min/km, 149 l/min)

  • 5:46, 154
  • 6:00, 157
  • 6:03, 159
  • 6:03, 160

Kolmapäev: rahulik jooks. See oli paradoksaalsel kombel selle nädala kõige raskem trenn: 45 minutit rahulikku jooksu. Läksin otse töölt TYSKi, vahetasin riided karjuvate laste keskel, pea juba lõhkus otsas. Täielik väsimus oli peal ja kõht vaatamata korralikule lõunale ja pärastlõunasele vahepalale täiesti tühi. Lonkisin hing paelaga kaelas need 6 km ära ja kutsusin härra Jooksja järele, sest minus polnud enam grammigi energiat, et pool tundi raske kott seljas koju kõndida. (6,09 km, 7:25 min/km, 135 l/min)

Neljapäev: trennivaba.

Reede: rahulik jooks. Kasutasin tööandja poolt soositud võimalusi ja tegin trenni lõuna ajal ära. Väike võistluseelne soojendus, pool tundi rahulikku jooksu. Täiesti okei pulsi poolest, aga jalad olid megaväsinud. Jooksuharjutusi tegema ei hakanud, et mitte lõunapausi häbiväärselt pikaks venitada. (4,25 km, 7:04 min/km, 140 l/min)

Laupäev: Otepää Maraton. Pikemalt kunagi uuel nädalal, aga oli igati edukas võistlushooja algus ning olen igati rahul oma jooksuga.

Pühapäev: trennivaba.

Kokkuvõttes:

Järgmisel nädalal tuleb veel natuke trenni teha, et pooleteise nädala pärast kohver kokku pakkida ja üle pika aja sammud jälle välismaale puhkama seada.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.